anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce echipament se instaleaza pe abonamentul Orange 2300?

GeorgeBB
Junior

Buna ziua,

In zilele urmatoare urmeaza sa ajunga la mine echipa tehnica pentru instalarea internetului 2300.

Eu deja am achizitionat o placa de retea de 2.5Gb.

Doar ca din discutia cu un client orange, am inteles ca modemul lor nu are port de  2.5Gb, ci doua de 1Gb, iar banda se imparte intre aceste doua porturi, pe un singur calculator neputand beneficia de viteze peste 1Gb.

In acest caz nu ar avea sens sa mai optez pentru abonamentul de 2300, mai scump decat cel de 1000.

Poate cineva sa ofere o lamurire in acest sens? Ce echipament se instaleaza pe abonamentul 2300? Beneficiaza de port 2.5Gb?

Va multumesc

18 Răspunsuri 18

Nu inteleg cu ce te incurca abonamentul Netflix, atata timp cat este inclus in oferta (nu platesti nimica extra). Poti renunta la abonamentul tau, si apoi din Netflix iti faci upgrade doar pe diferenta 🙂 .. iesi mult mai ieftin decat un abonament care il ai deja.

Eu am abonamentul Supreme (Cu Netflix Standard - 2 device-uri) si am facut upgrade doar cu diferenta la cel 4K (cu 4 device-uri)

arsradu
Fost #StarMember

In ce fel e adaugat Netflix in oferta ta? Il ai gratuit cateva luni sau il platesti? Daca il ai gratuit, il poti dezactiva din My Orange. Dar da, probabil ca nu in prima luna. Ideea e sa-l dezactivezi inainte sa treaca pe taxare si ar trebui sa fie ok. 

Client Orange

Filip_Adrian13
Junior entuziast

Filip_Adrian13
Junior entuziast

Echipamentul  cu care vine abonamentul Orange 2300 are un port de 2.5G care suportă viteză eu personal am pus echipamentul oferit de Orange  în modul bridge și am conectat un unifie cloud gateway Fiber plus un backup LTE/5G și  switch și 2 AP-uri WiFi 7 totul totul funcționează extraordinar de bine mi-aș fi dorit să am 2.5G simetric dar nu există un ISP care oferă așa ceva pe 2.5G

Simetric- 2.300 Download și 2300 upload 

orage oferă 2300 D cu 1000 Up

La un Abonament de 1GB simetric singuri care oferă asta sunt Digi