anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As putea face o cerere prin care Orange să aducă fibra optica?

Dragos10947
Junior entuziast

Salut, in comuna mea nu exista fibra optica, dar as putea face cum o cerere sau ceva prin care cei de la Orange să aducă și aici fibra optica?

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Dragoș, bun venit in Comunitate!!!

Daca vă adunați mai mulți consăteni și faceți o cerere comună sau fiecare separat, Orange o să vadă că e o investiție fezabilă și va aduce fibra optică și acolo, dacă infrastructura permite.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Mai bine aștept să vina Orange , Digi acuma in zona mea nu are semnal, cunosc pe altcineva care are de la Digi internet fix și are internet mai slab ca mine la cartela , am pus un test făcut de mine și unu făcut de ea 

Diferenta poate fi foarte mare in functie de zona, intr-adevar.

Screenshot-ul cu Digi pare facut tot pe date mobile, deci...acolo intervine si acoperirea din zona respectiva.

Pe fibra....cu testul facut pe LAN (sau wifi, dar pe LAN se masoara viteza daca vrei rezultate corecte), cam astea sunt vitezele la Digi (cu pachetul Gigabit).

arsradu_0-1699096106384.png

Si pe Orange ar fi la fel, pe fibra (cel putin fibra 1000). Dar problema e ca nu prea vin... Acuma, banuiesc ca depinde de la caz la caz, si de infrastructura deja existenta in zona respectiva. Dar...in ceea ce ma priveste, in zona mea, Digi au fost singurii care au venit cu fibra dintre operatorii nostrii.

Client Orange

cell_vmc
Explorator

la mine vecinu de vis a vis are acces la fibra iar Orange nu poate sa mi faca instalare ca nu are porturi:(

Lulabadan
Junior

Salut!

Da, poți transmite o cerere oficială către Orange pentru extinderea rețelei de fibră optică în comuna ta. Deși nu există o garanție că vor implementa imediat serviciul, solicitările venite din partea mai multor locuitori pot influența planurile de dezvoltare ale rețelei.