anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

am o problema mare cu internetul fix

andrcata11_
Junior
nu stiu de ce dar in ultima vreme cei de la orange nu stiu ce au facut la net fix 4 gb ca merge ca naiba de cam vreo 5 zile. nu inteleg de ce ca de cand am nu am patit nimica. am modemul este conectat la pc si am semnal full. daca aveti cumva sa rezolv chestia asta
5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
Ne dai, te rog, mai multe informații? De cât timp se întâmplă această situație? În ce zonă/ localitate folosești serviciile Orange? Ai făcut un test de viteză? Ne poți atașa un printscreen? Mulțumim!

Razvan
#StarMember
Bine ai venit. Dacă te afli într-o zonă turistică, posibil să fie mai mulți turiști în zonă. Altă posibilitate, poate fi legată de proiectul ransharing cu rețeua Vodafone, în care reglajul antenei favorizează pe cei roșii, pățit în trecut și pe 3G. Pune un screenshoot cu un test de viteză și dacă ai posibilitatea să instalezi netmonitor sau să accesezi meniul service din telefonul Samsung (*#0011#).

FLo1
#StarMember
@andrcata11. : De la ultimile topicuri deschise pe acelasi subiect a mai aparut ceva nou? Iti amintesti topicul? .... https://comunitate.orange.ro/questions/2412930-dori-pun-internet-cablu - Ai incercat sa contactezi serviciul clienti printr-un din variantele de pe www.orange.ro/contact ? Cred ca nu.... - Ai trimis o sesizare la adresa de email solocitata si primita, adica la e-mail serviciul.clienti@orange.ro ? Cred ca nu... - Ai incercat varianta cu CHAT-ul Djingo? Poate ai sanse mai mari.... - Tot seara ai probleme cu reteaua (internet) sau mai nou si pe timpul zilei? LAN-ul am inteles ca nu are probleme. Doar ca semnalul receptionat ar fi mai slab... ________________ Revino in Comunitate cu noutati vis-a-vis de acest topic (subiect).

andrcata11_
Junior
Localitatea este Siret, judetul Suceava. Problema este in felul urmator: nu am mai patit asa ceva niciodata, doar ca de ca vreo 5 zile am inceput sa am probleme. Net fix este conectat la pc si ca test de viteza nu e cine stie ce, dar e ok, uneori mai prind si 70 download si 30uploud si 23 ping. Cam asa ar fi testul, nu are rost sa dau poza.

DanielaH
Moderator
@andrcata11., care mai este situația cu internetul fix? Funcționează? Mai sunt probleme?