la 24-03-2026 09:18 PM - editat ultima oară la 25-03-2026 08:39 AM de DanielaH
Bună ziua,
Am vândut locuința, aș dori să nu imi mai fie trimise facturile la vechea adresă, de moment nu avem alt domiciliu.
Ce putem face ?
24-03-2026 09:36 PM - editat 25-03-2026 06:22 AM
Salutare!
Daca ati ales facturarea in format fizic (pe hartie), se poate schimba adresa de livrare din contul my orange.
1. Pentru schimbarea adresei de livrare din contul my orange accesat prin browser aveti detalii in linkul:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-modific-adresa-la-care-primesc-factura-orange
2.Din aplicatia mobila adresa de livrare se poate schimba astfel:
my orange app - factura - setari factura - factura pe hartie
3. De asemenea daca nu mai doriti factura in format fizic puteti activa factura electronica si dezactiva factura pe hartie.
Cand se vor produce modificari si in CI puteti updata aceste date si prin contactarea serviciului clienti Orange sau prin deplasarea într-un magazin Orange Shop.
la 24-03-2026 09:33 PM
Bună! Treci pe factura electronică și nu ți se va mai livra factura în mod fizic la vechea locuință.
24-03-2026 09:36 PM - editat 25-03-2026 06:22 AM
Salutare!
Daca ati ales facturarea in format fizic (pe hartie), se poate schimba adresa de livrare din contul my orange.
1. Pentru schimbarea adresei de livrare din contul my orange accesat prin browser aveti detalii in linkul:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-modific-adresa-la-care-primesc-factura-orange
2.Din aplicatia mobila adresa de livrare se poate schimba astfel:
my orange app - factura - setari factura - factura pe hartie
3. De asemenea daca nu mai doriti factura in format fizic puteti activa factura electronica si dezactiva factura pe hartie.
Cand se vor produce modificari si in CI puteti updata aceste date si prin contactarea serviciului clienti Orange sau prin deplasarea într-un magazin Orange Shop.
la 25-03-2026 05:42 AM
Salutare!
Ai detalii despre cum să modifici adresa aici .
Oricum trebuie să trimiți și o poză a cărții de identitate din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne sau din Chat Djingo .
Trebuie neapărat să informezi Orange, băncile și alte instituții despre schimbarea domiciliului.
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor