anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Despagubire contract

b60interhome
Junior

Am cerut telefonic sa întrerup contractul la împlinirea celor 24 luni iar voi mi-ati întrerupt contractul cu 3 zile înainte ca să beneficiați  de despagubire pentru instalarea serviciilor în valoare de 252  ron plus TVA. 

20230317_055651.jpg

8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator

Salut! Bun venit în Comunitate!

Ești client Orange sau Orange Romania Communications? Dă-ne, te rog, mai multe detalii.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Am fost client orange   

Fost Membru
Neaplicabil

Salutare,

Teoretic ar trebui să fie înregistrată convorbirea în care ai cerut închiderea contractului. Fă o cerere de verificare a acestui aspect.

Eu aș rezilia un contract în Orange Shop, cu cerere scrisă, înregistrată. Să rămână scris. Să ai o dovadă că ai fost corect.

Sunt curios cum se va rezolva.

DanielaH
Moderator

@b60interhome, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Au zis ca ne suna în 2-3 zile .

Așteptăm.

Mulțumesc pentru răspuns. Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

O zi frumoasă!

b60interhome
Junior

Problema a fost rezolvata ,suma  de plata a fost ștearsă .

@b60interhome: Totul e bine când se termină cu.... bine. Te așteptăm în comunitate și cu alte contribuții. Numai bine.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!