anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Retur bani in contul de convorbiri

Ztefy
Junior

Buna! In urma unui retur am de recuperat o sumă de bani de la Orange și am fost anunțat că a fost transferată în contul de convorbiri, ce înseamnă asta mai exact? Factura s-a emis fara sa se scadă suma respectivă, iar cost suplimentar nu fac deoarece am totul nelimitat inclus in abonament. 

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Dacă ai dat un cont de card , probabil că acolo și primit banii. Normal, așa ar trebui să se procedeze!

Ai detalii aici .

De asemenea, mai ai un topic asemănător aici .

Sper să-ți fie utile informațiile primite!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Ztefy, ai oferit colegilor noștri un cod IBAN pentru returnarea sumei? 

Da, am trimis mail cu codul IBAN, însă răspunsul a fost că banii au fost transferați în contul de convorbiri. Ulterior s-a emis factura pentru abonament dar nu a fost scăzută suma. Întrebarea mea era ce este acela un cont de convorbiri? 

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Mă gândesc că este vorba despre My Orange! Dar dacă nu ți-a apărut nicăieri și nici nu ți s-a scăzut factura, nu știu altfel de cont. Spune-le să facă ceva in sensul celor de mai sus, adică să îți trimită banii în contul IBAN sau in My Orange. Sau să îți explice ei ce înseamnă, că eu de exemplu, nu am auzit de așa ceva. Îmi pare rău!

MihaiC99
Junior entuziast

Contul de convorbiri= contul de servicii = contul my Orange.

Nu ai mai multe conturi my Orange?

Daca suma nu a fost transferată va trebui sa îi contactezi din nou pentru a clarifica situația.

Poate au greșit conturile.

DanielaH
Moderator

@Ztefy, putem ruga și noi colegii să verifice situația contului tău. Ne poți trimite codul de abonat în mesaj privat.

DanielaH
Moderator

Colegii ne-au confirmat în urma verificărilor că suma se va scădea din următoarea/ următoarele facturi. 

Contul IBAN a fost primit prea târziu pentru a modifica modalitatea de retur a sumei.

Mulțumesc mult de ajutor! 

Cu multă plăcere. Te mai așteptăm în Comunitate.