anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

7minfittv - cum pot sa recuperez banii opriti pe factura?

lucian1964
Junior

thumbnail.jpegthumbnail (1).jpegAsa se procedeaza , il primesti fara sa iti doresti ,fara sa te abonezi 

13 Răspunsuri 13

delfinas
#StarMember

Ai trimis STOP FT, ca sa te dezabonezi?

lucian1964
Junior

Nu , am sunat si ma dezabonat . Dar banii mi-au fost luati .

Normal ca ti s-au luat, daca te-ai abonat, chiar daca nu ti-ai dorit asta.

lucian1964
Junior

Dar de ce sa dezabonezi daca nu te-ai abonat , Asta nu o inteleg.

Cumva te-ai abonat, ai apasat un link, un "accept" fara sa-ti dai seama. Vreun copil are acces la telefonul tau?

Sa presupunem ca a fost asa . Ma abonam de doua ori ?

Vad  ca problema e din martie, aprilie. De ce abia acum ai reactionat? Abonamentul se reactiveaza saptamanal, pretul de 3 euro e pe saptamana, cred. De fapt, cand te-ai dezabonat? Daca a doua reactivare e din 5 aprilie si pe urma s-a oprit, inseamna ca tu te-ai dezabonat in aprilie, nu acum, altfel plateai de atunci pana acum cca 12 euro/luna.

lucian1964
Junior

cum pot sa recuperez banii opriti obligatoriu pe factura ?

Despre ce bani e vorba? Acea abonare de 3 euro, despre care ai deschis topicul anterior?

Este vorba de 6 euro ,pentru ca am fost abonat fara voia mea de doua ori ,pana am sunat la ei .

Nu ai cum sa-i recuperezi, plata a ajuns la firma respectiva.

Pololică
#StarMember

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/sms-de-la-1282-in-spam/m-p/101295

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-despre-comunitate/avertismentul-orange-frauda-de-tip-wangiri/...

Fa o scanare la telefon. Poate ai un virus (am gasit doua topice care au legatura cu serviciul la care te-ai abonat).

Totusi, asa cum zice si Delinas, ai apasat pe vreo reclama sau ceva de genul acesta si ai activat abonamentul. Daca ai sunat deja la ei, va trebui sa urmezi pasii care ti-i recomanda. Orange, in cazul de fata, este doar intermediar. Daca cei care au facut dezabonarea nu au zis nimic de restituirea banilor... nu stiu ce sa zic. Va trebui sa le ceri un raspuns oficial.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Abonarea, nu ți-o face Orange ci se face prin accesarea unui link . Probabil e ceva gen spam. Cel mai bine era să iei imediat atitudine, și atunci nu ajungeai la astfel de costuri.

Întotdeauna este bine să fim atenți la ceea ce se întâmplă și să reacționăm imediat.

Îmi pare rău pentru situația neplăcută in care te afli, dar asta este.

Baftă!