la 21-04-2026 02:02 PM
Bună ziua,
Vă rog să tratați cu maximă urgență situația de mai jos, care persistă de peste 6 luni și afectează direct doi abonați vârstnici (tată – 78 de ani, mamă nedeplasabilă), fără posibilitatea reală de a gestiona singuri relația contractuală.
Datele situației:
Ambele sunt pe numele aceluiași titular, însă existența a două coduri de abonat distincte generează disfuncționalități majore.
Problemele întâmpinate:
Solicitări urgente:
Având în vedere:
vă solicit intervenție prioritară și un răspuns concret, cu pași clari de rezolvare, în cel mai scurt timp.
Vă mulțumesc anticipat.
la 21-04-2026 03:07 PM
Buna ziua,
In loc de seria CI a titularului, ați incercat sa introduceti ultimile 6 cifre ale CNP-ului?
la 21-04-2026 03:10 PM
Da, imi apare aceeasi eroare cu imposibilitate verificare..
21-04-2026 03:14 PM - editat 21-04-2026 03:17 PM
Salut! Sugestia mea este sa mergi într-un Orange Shop (nu Store sau Partener) și să soliciți unificarea conturilor plus corecția anumitor date. Cred că asta doar in shop se rezolva, prin telefon sau altfel nu prea ai șanse. Să duci cu tine un CI și eventual o factura. Ei ar trebui sa identifice profilurile și să le unească în același cont...
Edit: Aici: La încercarea de asociere a celui de-al doilea cod de abonat (TV + internet), sistemul solicită validare prin SMS către un număr de telefon necunoscut, care nu aparține titularului.
Verifică pe factură, nu știu cun e acum, dar înainte fiecare cont primea un număr de telefon, fie că era de date, fie de altceva. Verifică sa nu fie acel număr pe factura de TV+internet, astfel poți eventual să încerci să îl introduci in My Orange....
la 21-04-2026 03:21 PM
Nu avem nicio factura, nu au primit niciuna pana in prezent. A fost deja de 2 ori in shop orange, fara nicio solutie, desi e foarte in varsta..
la 21-04-2026 03:18 PM
Salutare!
Verifica in contractul pentru servicii fixe ce numar de telefon este declarat si suna la 300 pentru modificare. Dupa ce se face modificarea (cu numarul pe care il doriti) ar trebui sa primiti acel SMS si sa puteti continua pasii.
Eventual, tot la Call Center, cere resetarea/stergerea contului MyOrange si crearea de la 0.
Legat de debitarea directa din banca: bancile pot denumi diferit diversele coduri de client. Cu ce banca lucrezi? Daca este ING, BCR sau Transilvania incerc eu sa simulez o debitare directa sa vad ce ar putea merge gresit (voi simula cu un cod de client propriu, nu pe codurile tale).
la 21-04-2026 04:37 PM
Mulțumesc, la BCR pentru direct debit îmi spun că au nevoie de un cod format din 14 cifre, cei din call center îmi pun la dispoziție doar unul format din 10.
Legat de my orange, îmi tot apar erori, iar în call center și în agentii orange încercam de peste 6 luni sa rezolvam fără succes....
la 21-04-2026 04:52 PM
Ai incercat sa pui 0000 (4 de 0) inainte codului de abonat? Ai posibilitatea sa accesezi George Bills? Am incercat cu fostul meu cod de abonat (sunt cartelist si utilizator Yoxo) si mi-a recunoscut (ca format) codul. Teoretic, as fi putut plati catre acel cod de client. Poate codul de servicii fixe are ceva gresit in el. Poti verifica in contract ce apare?
De asemenea, poate reusesti sa ceri un duplicat al ultimei facturi pentru serviciile fixe. Acolo ar trebui sa ofere detaliile corecte (poate este o cifra in minus, poate este incurcat ceva...).
la 21-04-2026 04:55 PM
La bcr a pus in legatura directa cineva din call center orange cu angajatul de la bcr, fara succes..
la 21-04-2026 07:48 PM
Salutare!
Le scrii din Chat Djingo sau mergi într-un Orange Shop și trebuie să rezolvi astfel.
Baftă multă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor