anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Facturi diferite!!!

Marcu2
Junior

Primesc prin sms o sumă de plătit, my orange pe telefon îmi dă altă sumă, iar pe laptop nicio sumă!!

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember

Marcu, bun venit in Comunitate!!!

Cumva ai de plata si o rata pt un telefon? In My Orange, de obicei, nu apare si valoarea ratei, ci doar in SMS.

Nu am rate dar mă gândesc că facturează separat cele trei servicii (net, tv și mobil sau cablu și mobil), de parcă Orange ar avea departamente financiare diferite pentru cele trei servicii!!! Sau cum zice românul, nu știe dreapta ce face stânga!

Ai servicii numai de la ORO sau si de la OROC (fostul Telekom)?

Am toate trei serviciile la Orange!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Descarcă factura și vezi ce ai acolo.

Mi se pare cel mai elocvent dintre toate !

RafaHelper
#StarMember

Salut @Marcu2 !

Ești sigur ca ai folosit aceleași date pentru a te conectat atât pe telefon cat si pe laptop?

Marcu2
Junior

Am un singur cont, o singură parolă, indiferent pe care device mă conectez. Azi dimineață găsesc în telefon un sms că am de achitat 52 lei, intru în cont tot pe telefon și îmi spun că am achitat toate facturile. Mai aștept până spre termenul de 16.11, sigur o să mai primesc alt sms, cu altă sumă. Fiindcă le-am achitat alaltăieri o factură de 21 lei, probabil abonamentul mobil, mă aștept la încă o factură de 32 pe sms iar my orange poate o să-mi spună iar că le-am achitat toate facturile. Atunci n-am decât să plătesc în avans 32 lei, înțeleg de pe forum că taxează cu 3 € depășirea termenului.

Am avut cu o săptămână în urmă pană pe internet fix și tv în zonă (nu știu dacă era pe țară), DOUĂ zile (record național). A fost nasol fără tv două zile, internetul fix  nefuncțional, pe laptop m-a deranjat mai puțin, am compensat cu telefonul. N-ar trebui să scadă din factura tv și internet fix cele două zile de servicii neprestate?!