anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A plătit cineva factura și va arată că nu este plătită?

user_17530480
Începător

Buna ziua

Eu azi am plătit factura la Orange și acum îmi arată că în este inca in scadență.

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut. Plătită din MyOrange ar fi trebuit să se actualizeze în scurt timp. Dacă ai plătit prin aplicație bancară sau Pay Point atunci mai durează 1-2 zile. Dacă ai plătit se va actualiza.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Probabil este vorba despre o problemă temporară legată de plăți.

Ai primit e-mailul de confirmare a plății facturii?

Dacă situația nu se rezolvă în câteva ore, ar fi recomandat să contactezi serviciul clienți, ei pot verifica și confirma dacă există o problemă cu procesarea plății.

Vio73
#StarMember

Salutare!

De obicei, din My Orange, arată că este plătită instant. Poate este vreun bug sau dacă nu ai plătit din My Orange, mai durează 1-2 zile.

Dar important este că ai plătit și va apărea că este plătită, nu-ți face griji!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @user_17530480

Pentru a primi un răspuns la întrebarea ta ne poți spune si cum ai plătit factura Orange?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@user_17530480, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii. Prin ce modalitate ai făcut plata?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.