la 14-04-2026 10:11 AM - editat ultima oară la 14-04-2026 01:32 PM de delfinas
Bună ziua, am și eu o întrebare: am și eu niște cunoștințe mai în varsta, care nu prea se pricep la tehnologie. Au un abonament la Orange de 45 de lei și, de data asta, le-a venit dublu, iar pe cea de dinainte au plătit-o, primind și un mesaj cu “plata a fost înregistrată” ! Vă rog să-mi dați un răspuns, ce problemă ar putea să fie, mulțumesc!
14-04-2026 10:19 AM - editat 14-04-2026 10:39 AM
Salutare!
Nu au posibilitatea să îti trimita o poză cu factura, ca să poți vedea exact ce a fost facturat?
Daca au fost in perioada minima contractuala si au avut o reducere de 50%, odata cu încheierea perioadei minime contractuale aceasta reducere dispare. De asemenea poate fi vorba de costuri suplimentare. Numai o analiza a facturii iti poate confirma despre ce este vorba.
Dacă nu iti pot trimite, ar trebui să contacteze serviciul de relații cu clienții prin chat sau telefonic pentru mai multe informații, ori să meargă într-un magazin fizic Orange, dacă au posibilitatea.
Noi suntem clienti ca si tine si nu avem acces la factura.
Ar fi bine daca cineva apropiat ar crea un cont my Orange si sa urmareasca aceste aspecte.
la 14-04-2026 06:41 PM
Salutare!
Poate au avut ceva reduceri, care s-au terminat. Trebuie verificat pe factura detaliată ce și cum.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor