anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura dublată.

Dragos19
Începător

Bună ziua, am și eu o întrebare: am și eu niște cunoștințe mai în varsta, care nu prea se pricep la tehnologie. Au un abonament la Orange de 45 de  lei și, de data asta, le-a venit dublu, iar pe cea de dinainte au plătit-o, primind și un mesaj cu “plata a fost înregistrată” ! Vă rog să-mi dați un răspuns, ce problemă ar putea să fie, mulțumesc!

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Nu au posibilitatea să îti trimita o poză cu factura, ca să poți vedea exact ce a fost facturat?

Daca au fost in perioada minima contractuala si au avut o reducere de 50%, odata cu încheierea perioadei minime contractuale aceasta reducere dispare. De asemenea poate fi vorba de costuri suplimentare. Numai o analiza a facturii iti poate confirma despre ce este vorba.

Dacă nu iti pot trimite, ar trebui să contacteze serviciul de relații cu clienții prin chat sau telefonic pentru mai multe informații, ori să meargă într-un magazin fizic Orange, dacă au posibilitatea.

Noi suntem clienti ca si tine si nu avem acces la factura.

Ar fi bine daca cineva apropiat ar crea un cont my Orange si sa urmareasca aceste aspecte.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate au avut ceva reduceri, care s-au terminat. Trebuie verificat pe factura detaliată ce și cum.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.