la
13-11-2025
12:00 PM
- editat ultima oară la
13-11-2025
01:14 PM
de
AndreeaAC
Bună ziua,
Luna trecută mi s-a instalat serviciul Orange de TV+ internet fibră, astăzi fiind emisa prima factură. Aceasta are o valoare cu mult mai mare față de costul celor două opțiuni din aplicația My Orange. Întrucât doresc lămuriri privind calculul am încercat să sun la nr 300 însă fără a putea să discut direct cu un operator. Mă puteți ajuta , vă rog cu o modalitate prin care îi pot contacta telefonic?
Multumesc
la 13-11-2025 12:08 PM
@AndreeaBucur : Bun găsit în Comunitate. Telefonic... este singura modalitate. Dar poți expune aici problema ta sau prin modalitatea de contact din MyOrange >Altele > Contact și feedback > Scrie-ne .... unde expui cele neclare și ceea ce dorești să fie verificat.
Pe de altă parte, vezi să nu fie vreo perioadă din luna curentă de abonament, abonamentul fiind un serviciu care se plătește în avans. Te așteptăm cu detalii.
la 13-11-2025 12:08 PM
@AndreeaBucur : Bun găsit în Comunitate. Telefonic... este singura modalitate. Dar poți expune aici problema ta sau prin modalitatea de contact din MyOrange >Altele > Contact și feedback > Scrie-ne .... unde expui cele neclare și ceea ce dorești să fie verificat.
Pe de altă parte, vezi să nu fie vreo perioadă din luna curentă de abonament, abonamentul fiind un serviciu care se plătește în avans. Te așteptăm cu detalii.
la 13-11-2025 12:42 PM
Mulțumesc pentru răspuns…am încercat din aplicație la secțiunea Scrie-ne, dar nici acolo nu am reușit să discut direct cu un operator. Atașez factura emisă și detaliile abonamentului din aplicație… nu îmi pot da seama de ce tarifele din factura (cel puțin pentru internet) nu corespund cu cele din aplicație😞 poate nu interpretez eu corect…
13-11-2025 01:05 PM - editat 13-11-2025 01:10 PM
Va trebui sa intri in legătură cu serviciul clienți Orange. La o prima vedere prețul abonamentului de internet este mult mai mare decât ar trebui sa fie (undeva la 130 Ron)
13-11-2025 12:41 PM - editat 13-11-2025 12:46 PM
Salutare!
Cauze posibile ale unei facturi mai mari poți vizualiza accesând linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/de-ce-valoarea-facturii-este-mai-mare-luna-aceasta
Dacă suni de pe un număr Orange, poți cere transferul către un operator. Atunci când Djia te întreabă despre problemă, poți spune: «Problema este complexă și necesită comunicarea cu un operator".
Poți folosi și alte metode de contact (însă se răspunde mai greu):
Uneori prima factura conține 2 perioade de facturare. Verifica daca este și cazul tau.
la 13-11-2025 01:05 PM
Buna!
Ca explicatie generala (si de verificat in mod particular pentru a evita confuziile):
PS: factura detaliata va fi disponibila in 2 zile de la emitere. Deci, daca s-a emis azi, in principiu pana sambata ar trebui sa o vezi detaliata si ce reprezinta costurile.
la 13-11-2025 01:10 PM
Mulțumesc, voi aștepta detalierea facturii.
Zi faină tuturor
la 13-11-2025 01:22 PM
Verifica și în contract daca preturile coincid cu cele din contul my Orange.
la 13-11-2025 04:51 PM
Salutare!
Prima lună se primește factura pe o lună + prorata la orice furnizor de servicii telecom.
la 25-11-2025 11:39 AM
@AndreeaBucur, s-a clarificat situația cu factura?
la 25-11-2025 04:56 PM
Bună seara, da am reușit să vorbesc până la urmă cu un consultant și mi s-a comunicat ca sunt două luni facturate. Mulțumesc tuturor pentru ajutor!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor