anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Datorie mai veche la Orange

Florin110
Începător

Bună ziua am și eu o datorie mai veche la orange si dacă se poate plăti în rate lunare și dacă se poate da drumul la revolut

4 Răspunsuri 4

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salut, @Florin110 și bine ai venit în Comunitatea Orange. Poți oferi, te rog, mai multe informații? De exemplu, de când este datoria, cine te-a contactat pentru a efectua plata.

Razvan
#StarMember

Salut! Care este legătura între Orange și Revolut? 

Anca07
#StarMember

Buna @Florin110 

Sa inteleg ca ai o poprire pe contul de revolut pentru o datorie mai veche de la Orange? Ar trebui sa discuti cu executorul care ti-a instituit aceasta poprire, insa, din ce stiu eu, nu vei avea contul deblocat decat dupa achitarea integrala a datoriei. Daca primesti salariul prin intermediul revolut, si pentru aceasta datorie iti opreste deja angajatorul, contul de revolut poate fi deblocat de catre executor, si nu in alte situatii.

Oricare ar fi speta ta, ideal ar fi sa discuti cu cel care a instituit poprirea. In aceasta situatie, Orange nu mai este responsabil.

Zi cu soare!☀️

Pololică
#StarMember

Salutare!

Tocmai ce am primit o poprire de la un BEJ (Birou Executor Judecatoresc) pentru un coleg care a facut un CAR (chiar ne-am mirat, el fiind destul de tanar si nu credeam ca stie ce acest IFN). Procedura ne-a fost data de executor: ne cerea raspuns prin modul in care facem (noi, ca firma) plata: direct lui sau executa el lunar contul colegului. Raspunsul nostru a fost simplu: noi facem plata (adica partial catre BEJ si diferenta catre coleg).

Totusi, recomand sa suni la BEJ sa vezi care ar fi solutiile. Daca suma este relativ mica (1-2.000 lei) s-ar putea sa execute intreaga suma dintr0o bucata. Daca este mai mare (nu stiu, 4-5.000 lei) stiu ca se accepta si esalonare pe mai multe luni sau prin poprirea salariului.

PS: recomand cat mai repede intrucat, daca amani, se vor aduna penalizari suplimentare (stiu ca, in cazul in care nu exista o dobanda penalizatoare scrisa [ceea ce nu cred ca e cazul in contextul acesta], se merge pe dobanda BNR).