la 15-05-2023 01:57 PM - editat ultima oară la 15-05-2023 02:25 PM de DanielaH
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum pot obtine o factura detaliata pe un numar de telefon, adica factura cu numerele de telefon la care am sunat si de la care am fost sunat, evident, pe un interval de 1 luna de zile calendaristic?
Multumesc frumos
Bogdan
la 15-05-2023 03:06 PM
Bogdan, bun venit in Comunitate!!!
Lista cu apelurile efectuate de pe telefonul tău o ai atât în aplicația My Orange, cât și pe varianta desktop a My Orange. O poți descărca și din mailul pe care primești factura. Lista cu apelurile recente o găsești în aplicație , apeși Altele-Detalii convorbiri și în josul listei găsești iconița de descărcare. Lista curentă se actualizează cam cu o întârziere de 72 de ore.
Atenție!!! Listele acestea cuprind DOAR apelurile efectuate de tine, NU și cele primite!!!
la 15-05-2023 03:06 PM
Bogdan, bun venit in Comunitate!!!
Lista cu apelurile efectuate de pe telefonul tău o ai atât în aplicația My Orange, cât și pe varianta desktop a My Orange. O poți descărca și din mailul pe care primești factura. Lista cu apelurile recente o găsești în aplicație , apeși Altele-Detalii convorbiri și în josul listei găsești iconița de descărcare. Lista curentă se actualizează cam cu o întârziere de 72 de ore.
Atenție!!! Listele acestea cuprind DOAR apelurile efectuate de tine, NU și cele primite!!!
la 15-05-2023 04:01 PM
@OrescoviciBogda: Bun venit în Comunitatea Orange. Desfășurătorul aferent apelurilor / SMS / trafic net efectuat îl poți obține din contul tău MyOrange asociat abonamentului tău, chiar și pe o perioadă de până la 24 de luni (vezi foto).
Însă vezi că situațiile sunt lunare, chiar dacă te interesează întreaga situația din an. Din păcate situația referitoare la ”apeluri sau SMS-uri primite”, acestea sunt memorate doar în telefonul pe care au fost recepționate, cu condiția să nu fi fost șterse.
Te așteptăm pe topic pentru alte detalii. Numai bine.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor