la 28-07-2025 12:03 AM
la 28-07-2025 12:14 AM
Salut,
Nu am mai întâmpinat sau văzut vreo situație asemănătoare.
Punctual, aș crede că varianta cea mai buna ar fi sa iei legătura cu serviciul clienți pentru a înțelege. Fiind inclus și national, având încă resurse incluse, ceva da cu virgula 🫣
la 28-07-2025 05:52 AM
Salutare!
Iei legătura cu ei prin intermediul aplicației My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator unde le detaliezi problema.
Baftă!
la 28-07-2025 09:04 AM
Salutare!
0.84E (1E, TVA inclus) pentru 20GB... Ai vreo optiune activa? Luna trecuta s-a activat in aceeasi data?
la 28-07-2025 09:07 AM
Hello, este abonament family, eu am 40 de gb pe luna mi se pare ciudat sa mă taxeze la mijlocul lunii pentru internet, mai ales ca nu e constant după cum se vede și în poză, urmează să sun astăzi să verifice… nu pare ok, înțelegeam dacă era de la sfârșit de lună și orice consum de internet era taxat
la 28-07-2025 09:26 AM
O optiune recurenta se activeaza la data prestabilita, nu prea conteaza data din perioada lunara. De asta te intrebam daca ai vreo extraoptiune de internet (cantitatea prea pare rotunda). Tin minte cand am avut abonament Family, aveam 10GB comuni gratuiti pentru toate numerele.
Totusi, celelalte numere cum stau cu consumul? E posibil sa fi consumat mai mult decat beneficiile si sa te fi tarifat pe tine?
la 28-07-2025 09:33 AM
Deocamdată nu pot să verific după facturare a fost resetat. Dar contractul a expirat la 27.06, sa nu fi dezactivat anumite opțiunii în acel moment automat sistemul… Verific azi cu ei și revin cu feedback. De bun simț era un apel pentru recontractare nu dezactivat opțiuni și taxat la maxim..
la 28-07-2025 10:12 AM
Daca ai timpul necesar, verifica detalierea la ultimile 2-3 facturi si vezi data la care apare costul suplimentar.
Legat de expirarea contractului: acesta are o clauza de prelungire automata, fara alte notificari.
Legat de fidelizare (recontractare): e bine s-o ceri tu. La Digi, de exemplu, nu te suna nimeni. Am servicii fixe si mobile de la ei si... degeaba. Nici macar nu incearca sa ma agate cu noile abonamente de TV (Digital+Skyshowtime la 38 de lei) sau internet (sa-mi propuna abonamentul de 1Gbps).
Ca recomandare: daca vrei sa modifici ceva la abonamente, foloseste Djingo si scrie "Fidelizare". Din pacate, pagina traditionala de contact nu mai este disponibila sa poti cere mai in detaliu ce anume vrei.
la 28-07-2025 10:55 AM
Am fost direcționat către un operator, pare ca la orange doar sistemul lor are dreptate 😅, mi s-a zis ați consumat plătiți fără explicații clare și cu specificații ca 40 de gb se pot consuma și în decurs de ore 🤣, urmează să dezactivez orice ține de ei dacă nu obțin o explicație clară. Desfășurătorul nu arată câți gb ai consumat să poți vedea cu ochii tăi. Și ciudățenia de az te taxez de 2 ori dar următoarele 3 dăți de utilizare internet nu, plus specificația internet inclus… numărul 300 e o aberație de robot fără sfârșit pe chat ți se spune să fi sănătos plătește…
la 28-07-2025 12:36 PM
Nu cred ca are nimeni o problema ca daca recunoaste consumul, recunoaste si ca are de plata...
Totusi, esti primul la care vad specificatia "internet inclus" contra cost. Poate poti verifica in telefon (aparat) sa vezi ce consumuri ai. Macar sa-ti faci o idee. Poate a consumat o aplicatie in fundal (nu stiu, serviciul de cloud, un backup, o actualizare, hotspot, ceva...). Din pacate, in facturi nu apar aplicatiile, doar consumurile (grautite sau platite).
la 28-07-2025 12:45 PM
Am ajuns la problema reala după un apel la 300, o data cu expirarea contractului au dezactivat opțiunile.
Pe factura de luna trecută a consumat 64 de gb fără nici un cost suplimentar, luna aceasta după 14 gb a început taxarea😅.
Am explicat ca eu știu ca daca contractul se prelungește automat se prelungește cu toate opțiunile și nici nu am fost contactați pentru a re contracta… Am rugat să escaladeze situația și sper ca o va face. Dacă nu rămâne doar să închid tot ce este posibil cu reclamație la ANPC în prealabil.
Deci grijă mare când va expira contractele ca pe ei nu îi interesează.
Atasat și documentele să vedeți perioadele..
la 28-07-2025 02:43 PM
Nu le iau apărarea, dar sigur ai văzut prin reclame ca Orange oferă 24 luni ceva gratuit (verifică pe site și îți vei da seama). Dacă le aveai în contract doar pentru 2 ani, cel mai probabil dezactivarea se face manual de utilizator. Doar arunca un ochi și acolo (contract).
la 28-07-2025 02:49 PM
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor