la 02-01-2025 11:29 AM
Buna ziua,am trecut prin Orsova ieri,in timp cr conduceam am primit mesaj ca am atins limita de 40 euro,api 50 euro si ca daca vreau sa continui sa fac vost suplimentar pana la suma de 100 euro maxim sa dau mesaj cu “DA” la numarul de telefon expus acolo,nu am dat mesaj ,din contra am oprit roaming ul si cand am verificat aplicatia deja facusem 707 euro cost fara nici macar sa parasesc tara,ce rezolvare e intr un caz de genul?
la 10-01-2025 05:14 PM
UPDATE:
suma de plata a fost anulata avand in vedere cele intamplate ,ma bucur totusi ca mi-au rezolvat problema.
la 04-01-2025 01:10 PM
Man,orange m-a avertizat doar ca am atins limita pe care o aveam pusa de 50 euro,apoi da dau sms daca vreau sa continui pana la 100 euro cost, nu m-a avertizat cu privire la cei 700 euro nici pana azi,i-am vazut eu in aplicatie,problema asta incerc eu sa o explic,faptul ca nu mi-au blocat costul asa cum au spus, si anume la 50 euro cum am primit in mesaj
la 04-01-2025 01:16 PM
Posibil să fie vreo eroare. Să faci sesizare și cu printscreen -uri la SMS- uri, dacă nu ai făcut-o deja!
la 04-01-2025 01:24 PM
Nu este nici o eroare și sa întâmplat multor persoane care s-au conectat în roaming in tari non UE.
Atunci când ești tarifat pe Mb cu 4-10 euro este foarte posibil să ajungi la aceste sume.
Orange trebuie sa ia masuri pentru evitarea acestor situații în care SMS-urile vin cu întârziere sau sa configureze un nou sistem prin care sa fie preîntâmpinate aceste situații.
la 04-01-2025 01:37 PM
La asta mă refeream eu. Dacă îl pui pe om să-și dea acordul după ce i-ai luat banii, e clar că e o neconcordanță undeva, nu?
la 05-01-2025 12:09 AM
Ti-am mai explicat ca sms-urile nu se trimit chiar instantaneu, dureaza pana cand Orange primeste consumul tau de la operatorul patener si pana e procesat si primesti sms-ul, tu deja ai generat un consum mare, avand in vedere cat costa MB in roaming non SEE. Cand Orange ar fi fost sigur ca tu nu vrei acces la roaming, era deja tarziu, ai adunat niste sute de euro de extracost. Si totul era evitabil daca ai fi avut dezactivat roamingul...
la 03-01-2025 04:31 PM
Mai vedem daca sunt bun de plata,imi place gandirea oamenilor care raspund aici si se multumesc cu “asta este “ daca voua vi se pare normal ca orange nu a fost in stare sa imi ofere internet in Romania si a fost mai in stare Serbia de peste Dunare sa o faca,e grav,plus ca nu si-au respectat limita de 50 de euro pe care o am,au fost multe reguli incalcate de cei de la orange,asa ca du cred ca sunt ei buni de plata
la 03-01-2025 04:38 PM
Eu zic sa faci o sesizare mai întâi.
Sunt persoane care susțin că au rezolvat problema astfel.
Faptul că nu sa activat cost controlul este in avantajul tau (înseamnă că un serviciu oferit nu este funcțional / funcționare anormala).
la 10-01-2025 05:14 PM
UPDATE:
suma de plata a fost anulata avand in vedere cele intamplate ,ma bucur totusi ca mi-au rezolvat problema.
la 10-01-2025 05:15 PM
Mă bucur că ai reușit.
Așa era normal să se întâmple.
la 10-01-2025 06:17 PM
Ți-am spus să le scrii, că e ceva neclar acolo.
Mă bucur că s-a rezolvat!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor