anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Confirmare plata pe alt nume de titular al contractului

Mari24
Junior

Bună ziua, vi s-a întâmplat să primiți emailul de confirmare a plății pe alt nume de titular al contractului?

18 Răspunsuri 18

Am să fac și acest lucru. Mulțumesc încă o dată!

Acum am făcut o plată și tot așa am primit emailul. O să sun să vedem ce se- ntâmplă.

MihaiC99
Campion certificat

Poți să introduci un alt nume, să salvezi modificările, iar apoi să încerci din nou să faci plata? Daca nu functioneaza ia legătura cu serviciul clienți.

Salut @Mari24 

Ai cumva mai multe numere de telefon pe care le gestionezi?

Asa am patit eu: vrand sa platesc in avans, sa fie ceva bani in cont, nu am sesizat ca am selectat un alt numar de telefon pentru care sa fac asta, si nu al meu.

Mai concret, avand mai multe numere de telefon pe care le gestionez, am gresit alegand alt postpaid, si am platit in avans pentru acel numar:)

Imediat dupa efectuarea platii, am primit pe email informare despre plata in avans, bineinteles pe alt nume🤭

Acum nu a fost problema pt mine, deoarece tot eu platesc si acea factura, insa poate e aceeasi situatie si la tine.

Zi cu soare!☀️

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.