la 05-05-2025 10:41 AM - editat ultima oară la 05-05-2025 04:59 PM de MihaelaA
Salut, Lucrez în Germania și am două cartele una de România și una care aparține de aici. Uitasem ca am o cartela Orange,așa ca nu am mai plătit abonamentul de luni bune. S-a adunat ceva de plată, acum câteva zile am făcut plata dar nu merge nimic, nici măcar să sun la Orange Ro.
Am încercat sa fac ceva pe aplicație dar îmi spune ca numărul nu există, am sunat de pe alt număr la Orange,mi-a răspuns robotul ,mi-a cerut numărul, l-am scris și tot la fel mi-a spus ca numărul abonat nu există…
Ce sa fac?
la 05-05-2025 11:53 AM
Salut,
Indiferent de metoda de contact (telefonic sau chat) va trebui sa intri in legătură cu un operator uman Orange.
Prin chat conversația nu este in timp real, însă descrii problema și vei primi un răspuns.
Pentru a intra în legătură cu un operator uman ceri transfer (tastezi de 2X transfer).
Telefonic, daca suni de pe un alt abonament Orange, poți folosi combinația de taste 5-2-0 pentru a intra în legătură cu un operator uman când ajungi in meniul interactiv (daca nu funcționează urmărește instrucțiunile meniului interactiv).
la 05-05-2025 12:39 PM
Salutare!
Numarul a fost inchis pentru neplata. Ar fi bine sa verifici mail-urile sa vezi cat este ultima factura (inainte de penalizari). In cazul in care nu a ajuns a o firma de recuperari (desi, daca zici ca au trecut luni), intreaba pe cineva de la adresa de domiciliu din Romania daca ti-au ajuns plicuri de somatie.
la 05-05-2025 02:09 PM
Ti s-a inchis abonamentul si nu mai ai acel numar, probabil ca e in "carantina", pana va ajunge la altcineva, iar tu sigur esti pe lista neagra pt neplata. Dosarul tau ar trebui sa fie pe la un recuperator de creante.
la 07-05-2025 10:58 AM
@David1802, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat/ clarificat situația cu numărul?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor