anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Taxată fara sa folosesc Orange Games

Anto1991
Începător
Nu am aplicat în Orange Games și totuși sunt taxată ! De ce? Nici măcar nu am aplicația pe telefon ! Am primit mesaj cum că am activat din My Orange dar culmea ,nu găsesc!
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare și bun venit în Comunitate! Chiar dacă nu ai instalat-o, ea se instalează automat când accesezi ceva. Ce trebuie să faci? Să o instalezi și apoi să o dezinstalezi: 1.Intră în aplicația Orange Games și selectează secțiunea Abonament din colțul din dreapta jos al ecranului principal; 2.Selectează Abonamentele mele, alege Dezactivare și confirmă pentru a dezactiva abonamentul. Sursa: https://www.orange.ro/help/cum-anulez-abonamentul-pentru-jocuri-din-orange-games-11828 Mai ai și alte topicuri pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2199811-opresc-plata-joc sau: https://comunitate.orange.ro/questions/2438786-orange-games-cum-ma-abonez-si-dezabonez sau: https://comunitate.orange.ro/questions/2880498-dezactiva-games Sper să reușești! Succes!

 

Update 18 oct. 2023 (DanielaH, Moderator) - Dezactivarea abonamentului Orange Games se poate face și prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul STOP la numărul 8351.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Carynna
Începător

Nu găsesc aplicația, caut s-o instalez și no găsesc. 

Salut, @Carynna !

Te rugăm să ne lași printr-un mesaj privat datele tale de contact.

Salut, @Carynna ! Colegii ne-au confirmat faptul că dezabonarea de la serviciul Orange Games a fost efectuată. Te rugăm să ne confirmi că totul este în regulă acum.

Carynna
Începător

Da, este în regula. Am primit mesaj cu de abonarea. Mulțumesc frumos. 

Ne bucurăm că este totul ok acum. Te mai așteptăm în Comunitatea Orange!