anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer esim de pe un telefon pe altul

Alin122
Începător

Buna! Incerc sa transfer esim de pe un telefon pe altul dar ma lovesc de urmatoarea eroare 

IMG_8421.png

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Alin, numărul este abonament sau PrePay? Dacă este PrePay, poți face trecerea pe eSIM doar într-un magazin Orange. Online se poate doar dacă ai abonament Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

delfinas
#StarMember

am incercat toate “solutiile” posibile, precizes ca am esim pe telfonul vechi(cartela prepay) si vreau sa o transfer pe un telefon nou, momentan nu sunt in romania. Am incercat sa contactez orange de mai multe ori fara nici un rezultat 

Cu asta trebuia să începi, că ești în roaming. In străinătate nu cred că merge sa faci transferul asta, pt că trebuie să ai semnal de la compania mama, adică Orange Romania. 

PS Aici e o postare cam pe același subiect: https://comunitate.orange.ro/t5/esim-si-number-share/transfer-esim-in-strainatate-de-pe-un-telefon-d...

Alin122
Începător

multumesc pt raspuns! la mine functioneaza ambele telefoane (iphone ambele), ar trebui sa mearga esim transfer.. am citit tot forumul 

In postarea ta scrie sa contactezi providerul pt a activa un eSIM, adica Orange. Cand spui ca "Am incercat sa contactez Orange de mai multe ori fara nici un rezultat" la ce te referi, ce nu ai reusit? Sa iei legatura sau sa primesti o solutie viabila?

nu am reusit sa iau legatura, am sunat la 300, +40374300300 si mi-a raspuns asistentul virtual… am incercat sa navighez tot meniul lor audio si nimic … poate ma lamureste cineva cum pot lua legatura

DanielaH
Moderator

Alin, s-a rezolvat situația? Dacă nu, ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat și vom ruga și noi colegii să verifice.

DanielaH
Moderator

Alin, numărul este abonament sau PrePay? Dacă este PrePay, poți face trecerea pe eSIM doar într-un magazin Orange. Online se poate doar dacă ai abonament Orange.

din pacate este prepay, nu vreau sa trec pe esim, sunt deja. vreau doar sa-mi transfer numarul pe alt telefon