anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sim primit cu abonament number share

Danielioan1
Junior

Am luat un telefon, am abonamentul Smart cu number share și am mai primit un sim. L am băgat în tableta, are semnal fara internet. Pentru ce este?

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Poate trebuie să-i configurezi setările pentru internet pe mobil. Acestea sunt aici .

Dacă tot nu funcționează, revino cu mai multe detalii!

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Danielioan1,

Mai multe detalii despre Number Share gasesti aici: https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Pe scurt acest serviciu iti ofera posibilitatea folosirii serviciului de internet si apelurile voce de pe abonamentul tau pe un alt device decat cel care are SIM-ul in el.

Pentru a putea folosi serviciul pe tabletă va trebui sa mergi într-un magazin Orange Shop pentru activare.

Activarea unei tablete sau a unui alt smartphone ca dispozitiv secundar se poate face doar în Orange shop, de către un consultant Orange, sau de către persoana de vânzări dedicată contului, în cazul utilizatorilor cu abonamente pe persoană juridică.

DanielaH
Moderator

Salut!
În urma plasării unei comenzi de prelungire/ modificare a unui abonament cu achiziție de dispozitiv, este adaugată în pachet și o cartelă SIM (MultiSIM) fără număr.

Dacă este cazul, cartela nouă poate fi adaptată după dimensiunea telefonului în care va fi utilizată. Pentru a fi compatibilă cu noul telefon, cartela veche trebuie schimbată cu noua cartelă primita în pachet. Înlocuirea se poate face tot online în MyOrange în timp de 30 de zile de la data achiziției telefonului.

Detalii despre activarea serviciului Number Share ai primit mai sus de la RafaHelper.

Danielioan1
Junior

Si in plus pe toate numerele am 5g, am un yoxo de 9 lei, cartela primita cadou si abonamentul. Va multumesc pentru raspunsuri.

FLo1
#StarMember

Salut Daniel. Sunt două alternative: 1.Dacă este un SIM blank, atunci a fost oferit în cazul în care dorești utilizarea/schimbarea SIMului vechi. 2.Dacă este un SIM prepay, atunci o poți activa într-un telefon.

BTW: SIM-UL este într-o folie fără detalii sau este într-un ambalaj cu coperți pe care scrie "Orange prepay"? Primul este un SIM blank, celălalt un SIM PPY cu număr. 

MihaiC99
Cunoscător

Poți afla numărul prepay accesând SelfCare *100# la ramura 5, subramura 3 (daca este vorba de un prepay primit cadou).