anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number Share se poate aplica pana la 4 dispozitive?

Adi777
Junior

Buna ziua

Acest serviciu, din cate scrie pe pagina Orange, se poate aplica pana la 4 dispozitive si pe telefoane cu esim sau sim. Am fost la un Orange Shop si angajatul mi-a zis ca se poate doar pe un dispozitiv!!!

Se poate folosi si pentru un al doilea telefon, un Nokia C-01 ?

Multumesc!

2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember

Acel model]l de Nokia nu e smartphone, deci nu cred ca se poate folosi ca dispozitiv secundar.

Da, intr-adevar, ar trebui sa mearga Number Share pe un telefon principal si 4 dispozitive secundare.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@Adi777, telefonul Nokia C-01 este modelul vechi, cu butoane, sau este un model mai performant de tip SmartPhone? Dacă este modelul vechi, așa cu spune și delfinas, nu va funcționa.

Într-adevăr, serviciul Number Share permite asocierea numărului principal cu până la 4 dispozitive secundare, inclusiv un al doilea telefon. În cazul modelului de telefon Nokia C-01, este posibilă utilizarea ca dispozitiv secundar doar dacă acesta este compatibil cu serviciul și tehnologia eSIM.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).