anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Număr invalid la expirarea perioadei de grație

AvramIonela
Vizitator

<span;>Salutare, vă deranjez cu următoarea situație: în urmă cu doi ai am primit o cartelă PrePay Orange într-un context special sau atipic nu știu cum să denumesc, practic mi-a înmânat-o o domnișoară din provincie și nu a neceistat să plătesc cu bani însă condiția a fost să o activez în maxim 2 luni de la data primirii, ceea ce am și făcut.
<span;>Ei bine, eu având cartela asta (și încă una Digi pe care ,,m-am bazat" tot PrePay, desigur m-am lămurit, este net inferioară Orange) am tot amânat opțiunea de abonament lunar din diverse motive iar acum regret enorm, pentru că din neatenție am depășit de perioada de grație care a fost 23 ianuarie 2026,  am reîncărcat-o destul de târziu după termen din vina neatenției mele iar numărul este nealocat.
<span;>Nu reușesc să primesc mesaje, apeluri sau să le inițiez. Ideea este că vreau cu orice preț să recuperez numărul deoarece l-am atașat unor contacte însemnate.
<span;>Este posibil să primesc un Sim dar totodată eventual numărul  să rămână același în baza căruia să fac urgent abonament lunar pe o perioadă de minim 12 luni?
<span;>Menționez că numărul în cauză este: +40746956xxx

1 Soluţie acceptată‚

BlackWolf
Maestru

Salutare!

Nasoala situație, am pățit și eu asa...

Da, este posibil sa primești numărul de telefon înapoi, încă nu e prea târziu. Ia legatura urgent cu un operator pe chat-ul Djingo, suna la 300 sau du-te într-un Orange Shop. Îți aloca înapoi numărul de telefon pe cartela ta inițială. Înainte se putea doar dacă îți făceai abonament, acum poate se poate și doar cu cartela Prepay...

Si șterge repede numărul de telefon din topic, sunt date personale...

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

BlackWolf
Maestru

Salutare!

Nasoala situație, am pățit și eu asa...

Da, este posibil sa primești numărul de telefon înapoi, încă nu e prea târziu. Ia legatura urgent cu un operator pe chat-ul Djingo, suna la 300 sau du-te într-un Orange Shop. Îți aloca înapoi numărul de telefon pe cartela ta inițială. Înainte se putea doar dacă îți făceai abonament, acum poate se poate și doar cu cartela Prepay...

Si șterge repede numărul de telefon din topic, sunt date personale...

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Trebuia să suni imediat la serviciul clienți. Dacă au trecut doar câteva zile de la expirarea perioadei de grație a SIM-ului, acesta poate fi reactivat tot ca prepay. În caz contrar, mergi într-un magazin Orange Shop, unde va trebui să faci un abonament pentru recuperarea numărului. Este recomandat să mergi într-un Shop, nu într-un Store, deoarece sunt mai orientați către clienți și oferă suport mai bun.

Poti cauta un magazin Orange in zona ta accesand linkul:

https://www.orange.ro/shops/ 

Portocaliu - Orange Shop

Galben - Orange Store

In prima faza incearca prin contactarea serviciului clienti orange si solicita si rambursarea creditului sau realocarea. lui dupa activare daca ai reîncărcat sim-ul.

Te asteptam cu vești bune!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că trebuie mers la un Orange Shop și acolo se poate rezolva ( teoretic).

Alte variante nu cred că te ajută, dar poți încerca și să suni la Serviciul clienți.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

AvramIonela
Vizitator

O să las o captură de ecran, în cazul meu procesul a decurs rezonabil. Răsuflu ușurată pentru că aș deduce ca și rezolvat. Nu rămâne decât să aștept 24h. Super comunitatea Orange, multe mulțumiri, cu stimă și respect,

Screenshot_20260207-091044_Chrome.jpg

apreciez!