anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot activa mobile service (number share client OROC)

cxtq
Începător

Buna ziua, recent am achiziționat un apple watch series 6 gps + cellular in speranta ca o sa pot sa imi folosesc ceasul si cand nu am telefonul cu mine.. in schimb..

Nu inteleg de ce imi apare aceasta eroare, pe site si in aplicatie nu imi apare o optiune de a activa mobile service pe un device

1 Soluţie acceptată‚

Era mai bine daca nu ma puteam descurca dar vad ca cei ce sunt clienti OROC nu pot beneficia de number share..

Oare cat timp o sa mai dureze pana cand si cei de la OROC o sa poată beneficia de unele servicii? 

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cred ca ai nevoie de activarea Number Share pentru ce vrei tu.

teacher_
#StarMember

Salut!

Daca pot sa îți dau un sfat, acela este ca pentru orice lucru din zona tech pe care vrei sa îl faci și nu te descurci, să cauți tutoriale pe net.. chiar daca este vorba de lucruri banale, exista tutoriale pentru orice, și pentru find my apple phone, și pentru a identifica orice obiect Apple conectat la brățara ta. 

Era mai bine daca nu ma puteam descurca dar vad ca cei ce sunt clienti OROC nu pot beneficia de number share..

Oare cat timp o sa mai dureze pana cand si cei de la OROC o sa poată beneficia de unele servicii?