la
22-09-2025
11:24 AM
- editat ultima oară la
22-09-2025
11:29 AM
de
AndreeaAC
Când va fi disponibil serviciul Number Share pentru Huawei Watch 5?
la 22-09-2025 11:34 AM
Ernest, bun venit in Comunitate!!!
Aici, in mare parte, suntem clienti Orange si nu stim cand va fi disponibil acest serviciu in cazul Huawei Watch 5. Probabil ca mai dureaza, din cauza lipsei serviciilor GMS.
la 22-09-2025 11:39 AM
Salutare!
S-ar putea ca problema sa fie sistemul de operare HarmonyOS de pe ceas. Probabil ca Huawei sa nu fi cerut sau sa nu fi transmis, inca, informatii privind implementarea number share pentru noile versiuni (recent s-a lansat si Watch 6). In momentul de fata, cei de la Huawei tot aduc modificari propriului sistem (Harmony) si unele functii s-ar putea sa fie modificate.
Ai incercat sa contactezi si Huawei?
PS: in momentul de fata, Huawei incearca sa implementeze HarmonyOS si pentru PC, ca inlocuitor de Windows (inca e in dezvoltare) si s-ar putea ca unele functii sa le scape sau sa fie inactivate temporar pentru produsele care avea acele functii (cum ar fi Number Sharing pe ceasuri).
la 06-10-2025 09:29 PM
Am discutat eu cu cei de la Huawei, iar modalitatea oferita de ei este ca la ceasurile mai vechi. Anume, ar trebui să apară o a doua opțiune nu doar cea de QR in Huawei Health app. Mi-au recomandat sa iau legătura cu Orange, la telefon am discutat, nu a cunoscut persoana respectiva dar mi-a recomandat sa intru pe chat să fiu preluat de alt departament și să transmit screenshot din app și instrucțiunile oferite de Huawei. De o săptămână nu m-am preluat nimeni pe chat. Voi reveni dacă am noroc. Dar recomand sa incercati și voi adăuga linkul de la Huawei, unde scrie clar că e pt watch 5. Deci problema e la Orange.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor