anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se poate vedea folosirea esim pe telefon?

Roșu4
Începător

Cum se poate vedea folosirea esim pe telefon?

5 Răspunsuri 5

Anca07
#StarMember

Salutare @Roșu4 

Ce telefon folosesti? iOs sau Android?

De obicei gasesti info la Setari/date mobile sau retea si internet si apoi SIM/conexiuni/eSIM etc. In principiu, aici ar trebui sa gasesti.

Te intereseaza ceva anume?

Zi faina!☀️

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Eu folosesc un iPhone 13 Pro Max dar nu reușesc să ma

deacurc . Îmi zice ca telefonul foooseste un e sim dar eu as dori sa plec din țară și sa am

date mobile l un pret decent , pot prin acest serviciu de e sim ? 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Găsești un topic cu pașii necesari activarii esim in linkurile  de mai jos:

cum-activez-esim-pe-telefon-sau-tableta 

cum-pot-solicita-trecerea-la-esim-din-contul-meu-my-orange 

https://www.orange.ro/servicii/esim/ 

Pe un dispozitiv compatibil eSIM, poți instala mai multe profile . 

Gestionarea profilelor se face accesând setările telefonului:

iOS

​Pe un iPhone, poți gestiona profilurile eSIM din meniul de Configurări (Settings).

1. ​Deschide Configurări (Settings) și apasă pe Conexiune celulară (Cellular).
  2. ​Apasă pe planul tău eSIM (etichetat ca "Principal", "Personal", "Business" etc.).
  3. ​Activează sau dezactivează linia celulară folosind comutatorul de lângă Activați această linie (Turn on This Line).
  4. ​Apasă pe "Șterge planul celular" (Remove Cellular Plan) dacă vrei să ștergi definitiv profilul eSIM.

Android

​Pe un dispozitiv Android, pașii pot varia ușor în funcție de producător (Samsung, Google Pixel, etc.), dar principiul rămâne același.

1. ​Deschide Setări (Settings) și selectează Conexiuni (Connections) sau Rețea și internet (Network & Internet).
  2. ​Apasă pe Manager cartelă SIM (SIM Manager) sau SIM-uri.
  3. ​Selectează profilul eSIM pe care vrei să-l gestionezi.
  4. ​Activează sau dezactivează profilul eSIM. De aici, poți, de asemenea, să schimbi numele planului eSIM sau să-l ștergi.

Anca07
#StarMember

Buna @Roșu4 

Ai reusit sa afli raspunsul la intrebarea ta? Daca nu, te asteptam cu mai multe detalii.

Zi cu soare!☀️

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Ok cum ajung în țară de destinație activez datele mobile și telefonia pe acest e sim , ce costuri voi avea ? Și ce oportunitati de internet și minute ?