anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare number share Galaxy Watch 7 LTE

Filip
Junior

Buna ziua,

Nu reusesc sa activez functia aceasta pe noul ceas, Galaxy Watch 7 LTE, din telefonul Samsung s25 Ultra.

Am fost la service Samsung si mi-au spus ca dispozitivele sunt in regula si trebuie sa apelez la Orange.

Au fost nenumarate incercari , eroarea fiind mereu aceeasi: Error code: 2001 - Couldn't set up your mobile plan, contact your service provider.

Device info:

-model number : telefon SM-S938B si ceas SM-L315F

-galaxy wearable version: 2.2.61.24112961

-software version: L315FXXU1AXL1

Imi este teama ca Orange inca nu a reusit sa faca functionala aceasta functie pt aceste modele. As vrea un raspuns sa stiu cum procedez mai departe.

Multumesc,

Alex

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

S-ar putea să fii nevoit să ceri ajutorul la Serviciul clienți din secțiunea Contact .

Au mai fost topicuri în care cu greu s-a reușit activarea, cum este cel de aici .

Sper să reușești!

Le-am trimis un mail dar nu am asteptari prea mari.

Am sunat in call center, am fost in 2 centre orange si nu au stiut sa rezolve problema.

Acel link ce l-ati lasat legat de topic ma duce in alta parte, imi deschide un link cu niste poze random. Daca fac hover cu mouse-ul pe el, link-ul pare bun: https://comunitate.orange.ro/t5/esim-si-number-share/smartwach-samsung-galaxy-ultra-%C8%99i-telefon-...

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

teacher_
#StarMember

Salut! Number share este disponibil pe un număr limitat de dispozitive! Din păcate, la dispozitivul tău deocamdată nu este disponibil. 

Ai detalii aici.

Vei găsi toate smartwatchurile compatibile cu number share. 

Poate, la un update viitor o să se adauge și modelul tau, și posibil și altele (Apple, Huawei)

mda ceva de poveste, multumesc pt link

sper ca unul dintre ceilalti provideri au aceasta optiune activa pt acest model sa ma pot porta