anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Smartwach Samsung Galaxy Ultra și telefon Samsung Galaxy 24 Ultra

Nitu1
Vizitator

Am setat Number Share pe Smartwach Samsung Galaxy Ultra și telefon Samsung Galaxy 24 Ultra ! Am o problemă și anume aceea că nu pot fi sunat pe ceas decât de la numere din rețeaua Orange ! Altfel, eu pot suna atât numere din rețeaua Orange cât și din celelalte rețele ! Am sunt la 300, m-au trimis în Orange Shop, am fost în cel din București, șos Alexandriei unde tehnicianul a vorbit cu mine fără să întoarcă fața spre mine, cu spatele, și a spus că nu se pricepe ! Cine mă poate ajuta ? Menționez că numărul este portat de o săptămână din rețeaua Vodafone și acolo opțiunea Vodafone One Number funcționa perfect ! Cred că trebuie să portez numărul înapoi !

4 Răspunsuri 4

Anca07
#StarMember

Buna @Nitu1 

Portarea s-a finalizat? Sau inca este in curs de a fi finalizata?

Bineînțeles că este finalizată ! de o săptămână !

Recomand sa dai un restart la telefon si la ceas, ulterior sa inchizi si redeschizi datele mobile.

Daca ai facut asta deja, ar trebui cineva de la Orange sa verifice in sistem, daca nu a ramas ceva netransferat de la Vodafone la Orange in urma portarii.

Mulțumesc pentru sfaturi ! Am restartat telefonul și ceasul de mai multe ori, închid și deschid datele mobile de mai multe ori pe zi ! "Cineva de la Orange" ?! Nu cred că există ! Atâta bătaie de joc nu am primit niciodată în viața mea ! De la 300 mă trimit în Orange Shop, iar acolo îmi spun că nu au habar ! Probabil că o să facă bine reportarea la Vodafone, dacă tot a rămas pe acolo ceva netransferat ! Aștept numai prima factură !