anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare esim (acest număr este folosit pe alt telefon)

Nico73
Junior entuziast

Buna ziua,am încerca să îmi activez numărul de telefon pe esim menționez că telefonul e compatibil cu esim am ajuns până la ultimul pas când am primit și codul de activare dar în telefon mi-a dat eroare așa scria (acest număr este folosit pe alt telefon) va rog sa mă ajutați să îmi spuneți mai trebuie sa activeze ceva din telefon înafara de wifi?

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă este vorba despre prepay, din păcate, doar în magazin se poate.

Nico73
Junior entuziast

Numărul este pe abonament 

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Dacă ai respectat toți pașii de aici , atunci cred că tot în Orange Shop poate fi rezolvarea. Sigur, dacă ai număr de la fostul OROC, atunci trebuie să mai aștepți, pentru că nu sunt încă toate serviciile disponibile, ca la abonații ORO, adică mai durează, din păcate.

arsradu
#StarMember

Buna,

Numarul este activat si pe alt telefon? In principiu, nu ar trebui sa ai probleme. Pe de alta parte, nu stiu care a fost motivul pentru care ai ales eSIM. Telefonul este compatibil, dar e mai usor de folosit un SIM fizic. Daca nu cumva ai nevoie de mai multe numere pe acelasi telefon, nu mi se pare un avantaj folosirea eSIM-ului. 

Client Orange

Nico73
Junior entuziast

Am reușit să activez esim .Va mulțumesc pentru sfaturi 

Super! Ce a avut?

Client Orange

Nico73
Junior entuziast

Eu prima data am pus pe android trebuie cealaltă opțiune iOS daca mai rețin  atâta am schimbat restul a fost ușor din aplicația my orange am făcut totul.

Aha! Super! Ma bucur mult ca s-a rezolvat!

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Ai putea face un tutorial cu modul de activare esim sau o descriere mai amănunțită despre modul de activare specific telefonului tau.