la 29-11-2025 08:46 PM - editat ultima oară la 02-12-2025 11:17 AM de DanielaH
Salutare comunitate.
Am un PrePay eSIM folosit ocazitional. (telefon iPhone 12)
Momentan sunt in Republica Moldova.
Am activat optiunea 5€ + Optiunea Roaming Moldova 1Gb+100Min. (au trecut deja 24 de ore din momentul)
In contul meu my.orange vad ca totul este activ.
eSIM nici cum nu doreste sa inregesreze in nici o retea in Moldova.
Toate posibile erau incercate: Mod Avion, Restart telefon, selectarea manuala de retea (toate vizibile) -> zero rezultat.
Am sunat si la support - spun ca tot este in regula ce eSIM din punctul lor de vedere.
Are cineva vreo idee???
la 02-12-2025 11:05 AM
Multumesc la toti care au incercat.
Sa rezolvat intrebarea prin inlocuirea eSIM cu SIM fizic.
adio eSIM!!!!
PS
ORANGE(RO) este inca destul de tanar si incompetent pentru tehnologii noi avansate... din pacate...
la 29-11-2025 09:53 PM
Salut!
Pentru acces la roaming, este necesara optiunea de minim 12 € din My Orange, celelalte optiuni nu au cces la roaming..
Daca te uiti direct pe pagina pentru roaming Moldova, acolo apare chiar cea de 16€ ca optiune ce trebuie activata.
la 29-11-2025 09:57 PM
Multumesc de raspuns - dar nu aveti dreptate.
Am 2 numere: unul merge ok cu aceiasi schema. 5€ + 5€ Go Moldova.
Cu optiunea Go Moldova eu activez roaming Moldova - este suficient, nu este nevoie de optiunea 16€.
Acest fapt este confirmat de operator si de al doilea SIM (care este fizic) si merge excelent.
Doar eSIM nu doreste sa gaseasca retea.
la 29-11-2025 10:12 PM
In configurarile telefonului iti apar ambele cartele active?
la 29-11-2025 10:18 PM
nu. sunt in telefoane deferite.
cel SIM fizic are optiune 5€ +GoMoldova activat eri - a mers instant, sa activat rouming, a venit sms, primesc apeluri.
Cel eSIM dupa activarea optiunei ramane offline. NU doreste sa inregestreze in retea deloc. Automat, Manual la toate 3 retele disponibile, cu mod aviont, cu restart telefon. Nimic. Sunat la ORANGE (300) operator a confirmat ca SIM este "ready" de rouming in Republica Moldova. Adica verificati setari... dar.. verificat tot.
la 29-11-2025 10:28 PM
Cred ca-s pb cu roamingul pe eSIM, se mai plangea cineva ca nu are acces decat la o retea cu semnal f slab spre deloc, in Germania, avand tot eSIM.
la 29-11-2025 11:13 PM
acolo macar se inregestreaza - am citit cazul.
Aici nu doreste.
Am pus ambele SIM in acelasi telefon - cel fizic instant, cel eSIM deloc.
Nici o sansa - o sa schimb pe SIM fizic - vrageala cu eSIM...
la 29-11-2025 11:16 PM
Asta iti recomand si eu, sa folosesti SIM fizic, e mai simplu asa, mai ales cand trebuie sa schimbi telefonul.
la 29-11-2025 11:20 PM
dar din pacate fiind in roaming nu pot primi sms de la banca...
nu e bai... in cateva zile revin si schimb...
dar neplacut sa ramai in afara fara servicii...
la 30-11-2025 05:56 PM
Salut @Alexandru_B,
Când ai activat opțiunea cu roaming, înainte sa ajungi in Moldova sau după ce ai ajuns?
Cum ai activat aceasta opțiune?
la 30-11-2025 08:51 PM
Salutare.
Inteleg intrebare dar nu e cazul - acum explic.
Activarea a avut loc cand deja eram in MD.
Am activat (platit) din contul meu din browser (PC)
Dar nu este cazul - ca mentionez: am 2 SIM (una fizic una eSIM) activarea era cu interval 10-20 minute.
Cel fizic instant -> inregistrat in retea si a inceput sa vina SMS de activare etc.
Cel eSIM ramane mort. Maine deja revin in RO si schimb pe fizic. Clar ca e problema cu eSIM...
la 30-11-2025 10:19 PM
Cred ca serviciul roaming nu a fost activat corect pe cartela eSIM si nu zic ca ai făcut tu ceva greșit ci cred ca exista o eroare la Orange. Telefonul tau vede cartela eSIM dar conform mesajului primit aceasta nu este citita de rețea. Eu as fi insistat la serviciul suport sa îmi rezolve problema. E dezamăgitor ca noua tehnologie nu funcționează corect, tocmai de aceea astfel de cazuri trebuie raportate si soluționate atunci pentru ca doar așa se pot evita situații de genul pe viitor.
la 30-11-2025 10:27 PM
Am discutat cu operator la 300. Domnisoara a confirmat ca totul este OK si optiuni sunt visibile si activate in sistem. Adica totul este OK la ei in sistem. A recomandat sa mai incerc telefon restart si selectia manuala a retelelor. Adica suportul nu a ajutat... In my.orange la fel optiuni sunt visibile... Clar ca eSIM cumva nu a fost aprovisionat. Dau toata vina pe eSIM momentan...
la 30-11-2025 10:30 PM
De asta am menționat ca trebuia sa insiști 🙂
la 01-12-2025 07:12 AM
Ai avut E-sim activ in țară?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor