la 04-05-2025 07:09 PM
Incerc sa achizitionez un abonament esim online si intampin eroarea "Din datele de livrare lipsește numărul persoanei de contact. Te rugăm să îl introduci pentru a putea finaliza comanda." Din profilul contului incerc sa adaug numarul de telefon dar am o alta eroare "Numărul nu este valid. Te rugăm să introduci alt număr de telefon Orange." si chiar nu am de gand sa trec printr-un magazin fizic fiindca de asta s-a inventat online, exista vreo rezolvare sa pot achizitiona online un esim? Sunt sofer de camion si nu am de gand sa caut prin toate satele magazin orange.
la 04-05-2025 10:36 PM
Salut, @OvidiuV. Bine ai venit în Comunitatea Orange!
Pentru a putea solicita trecerea pe eSIM trebuie îndeplinite următoarele condiții:
Îndeplinești toate aceste condiții? Aici ai mai multe detalii.
la 05-05-2025 04:17 PM
Deci eu dacă doresc sa revin la Orange trebuie neapărat sa iau 1 cartela sim fizica? Contul îl am de cel puțin 10 ani, m-am portat de la.orange la digi si asa mi-a fost șterse numărul de telefon din cont, acum doresc sa achiziționez un esim cu număr nou ( vreau si cartela de la.digi si 1 de la Orange simultan), deci sa inteleg ca nu exista soluție.
la 05-05-2025 05:05 PM
@OvidiuV credeam că este o altă situație, scuze, acum am înțeles. În acest caz accesează topicul indicat de MihaiC99, este o situație similară cu a ta unde membrul a rezolvat totul online.
Te așteptăm cu vești.
la 05-05-2025 08:22 AM
Salut,
Ai un topic similar in linkul de mai jos in care @vladut12am explica cum a rezolvat problema întâmpinată de tine
https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/activarea-unui-abonament-nou/td-p/170429
la 07-05-2025 10:45 AM
@OvidiuV, ai reușit să activezi eSIM-ul?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor