anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi 12T probleme la conectivitate cu Huawei GT3

Anghel_Laura
Junior

Întâmpin o problema și nu îi găsesc rezolvare. Am un ceas huawei GT3, de curând am schimbat telefonul cu un xiaomi 12T. Întâmpin probleme la conectivitate.

Se deconectează destul de des, deși îl am în buzunar (am rezolvat cumva problema asta... Se deconectează, dar se reconecteaza relativ repede...parca nu mă mai deranjează așa tare, vibrează ceasul și îmi apare că se reconecteaza, deci... Trec peste.sunt împăcată cu ideea). Problema grava este că singura notificare compatibila între ceas și telefon.eate faptul că văd cine mă sună, pot prelua și anula apeluri de pe ceas. ATAT. Nu primesc notificări legate de SMS, mesaje whatsapp sau Facebook/insta.... 

 Îmi apare o eroare/restricție in momentul in care incerc sa dau permisiune la aplicația de huawei. Am discutat cu cei de la Huawei,arunca problema in curtea celor de la Xiaomi.iar cei de la xiaomi ridica din umeri. As face retur telefonul. Dar am zis să întreb dacă se mai construita cineva cu problema aceasta 

In urma îndrumărilor postate aici, am dezinstalat aplicația și am reinstalat-o. Imi oferise cineva un link. Am intrat în setări și am dat pentru aplicația Huawei healt  permisiune pentru tot. Voi atașat un print la ecran. Dar problema este inca prezenta. 

 

Edit - Parca nu mă mai deranjează așa tare

15 Răspunsuri 15

RafaHelper
#StarMember

Buna @Anghel_Laura

Poate fi o problema de permisiuni pentru citirea notificărilor sau o restricție de a rula in fundal. Ai instalat aplicația Huawei Health din AppGallery? Poti pune o captura de ecran cu ce vezi in aplicație?

Screenshot_2023-05-26-07-51-39-543_com.google.android.permissioncontroller.jpg

Am instalat reinstalat de mai multe ori. Am luat legătura cu cei de la Huawei. Atașez răspunsul lor . Aș renunța la telefon. Mi se pare o prostie să dau 1000 lei pe un ceas smart și să îl folosesc doar pe post de ceas. Fără să mă pot folosi de el. 

Screenshot_2023-05-22-08-55-31-949_com.android.settings.jpg

@Anghel_Laura: Dacă ”Huawei Health” are restricții la notificări, atunci acele notificări nu vor apărea nici pe ceas. Pentru agregarea datelor, trebuie oferit acces la notificările aplicației. În rest, notificările pe ceas sunt transmise prin BT în funcție de selecția făcută de tine în aplicația ceasului instalată pe telefon.

FLo1
#StarMember

@Anghel_Laura: Bun venit în Comunitate. Haide să clarificăm problema: Nemulțumirea este de fapt referitoare la funcțiile ceasului sau la problema conectivității?

Referitor la conectivitate, problema este simplă și rezolvabilă din telefon: Pentru a economisi bateria, telefonul trece într-un mod de funcționare economic, mod în care rețele de WiFi sau BT sau GPS sunt dezactivate atunci când este în stand by. Pe de altă parte, notificările sunt active pe ceas (apar pe ceas) doar atât timp cât există conectivitate între telefon și ceas.

Referitor la funcții, poate detaliezi ce alte notificări ar fi trebuit să apară, altele decât cele aferente apelurilor și nu se regăsesc. Conform descrierilor de pe emag aferente acestui model de ceas, mai poți eventual gestiona ”redarea de muzică”, sau ”Route Back”, deși ar trebui să fie activă și partea de emailuri sau alte mesaje care vin ca notificări pe telefon. Oricum, toate acestea se configurează din aplicația dedicată a ceasului și instalată pe telefon.

Te  așteptăm cu detalii sau cu alte solicitări de clarificare asupra funcționării ceasului. Numai bine.

Când foloseam vechiul telefon, pe ecranul ceasului,îmi apăreau apelurile și puteam răspunde la ele, vedeam notificarile referitoare SMS primite, mesaje wapp și mail. Deasemenea, aveam posibilitatea de a răspunde cu niste mesaje predefinite . 

In momentul de față pot doar vizualiza cine mă sună și pot respinge sau răspunde apelului.fara alte notificări ..

Aceste notificări, ca acces țin de telefon, dar gestionarea lor se face din aplicația dedicată ceasului, inclusiv frecvența lor, chiar și acele setări pentru Health tot din aplicația de pe telefon le gestionezi. Cu siguranță, modul de a răspunde, editarea unor mesaje predefinite sau alte notificări se modifică din această aplicație a ceasului GT3, instalată pe telefon.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Buna Laura,

Ai instalat aplicatia Health din Store sau surse externe? Intreb pentru ca problema se manifesta, in general, atunci cand aplicatia nu a fost instalata din surse oficiale. Si e o restrictie aplicata de Google, in Android.

Deci, recomandarea mea ar fi, daca poti sa o dezinstalezi, si sa o instalezi pornind de aici.

Vezi daca face vreo diferenta.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate fi o problemă de compatibilitate. Eu am Xiaomi 12 T pro și Xiomi mi watch, dar nu sunt probleme.

Ai încercat și cu o resetare a ceasului? Ai reinstalat aplicația?

DanielaH
Moderator

Laura, ai reinstalat aplicația? S-a rezolvat problema?

Am reinstalat. Am dat accept la tot ce era.nu primesc notificări legate de mesaje . Răspunsul celor de la Huawei și Xiaomi 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Buna Laura, 

Doar de confirmare, ai reinstalat aplicatia din link-ul dat de mine mai sus?

Client Orange

Daa. Am instalat și am aceeași problema