anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Taxa separat pentru number share inclus in abonament

Teracota3
Începător

Salutare. Am fost taxat pentru serviciul number share chiar daca acesta era inclus in abonament (Smart 25). Pe motivul că la Huawei Watch 3 pro se taxează, cum este posibil? Am avut o întreagă istorie până am reușit activarea acestuia și acum sunt și taxat extra.

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

Salut!

Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o.

Poți vedea aici lista dispozitivelor compatibile și situațiile în care serviciul este taxabil - https://www.orange.ro/servicii/number-share/

În cazul în care problema ta implică analizarea contului personal, din păcate ea nu poate fi rezolvată în Comunitate, unde nu pot fi făcute publice date personale. Îți recomandăm să folosești canalele clasice de interacțiune (de exemplu: chat din aplicația My Orange, chatbot Djingo, numarul de telefon 300 etc.).

Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Am înregistrat sesizare și s-a soluționat. Factura viitoare vine cu rectificare. Mulțumesc. 

DanielaH
Moderator

Mulțumim că ai revenit cu feedback! Ne bucurăm că s-a rezolvat. Ce se întâmplase? 

Nu am cerut explicații suplimentare. Doar m-am bucurat că s-au rezolvat. Posibil eroare de sistem având în vedere faptul că eu am făcut abonamentul online și activarea in Orange Shop fizic. Nu am fost mulțumit de primul răspuns de la serviciul clienți și am lăsat mesaj pe Facebook, ulterior s-au înregistrat sesizare după care am  fost sunat și s-a rezolvat.