anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare Number Share pe Apple Watch 6

Buna seara
Nu reusesc sa activez Number Share pe Apple Watch 6.
Trec prin pasii necesari din aplicatia de watch din telefon (Iphone 12 Pro Max) , sunt directionat pe orange.ro , introduc mail si parola si , in final, sunt directionat in aplicatie. Aici nu exista meniu activ pentru Number Share.
1 Soluţie acceptată‚

Ovidarul
Începător
Salut, eu am dezinstalat aplicatia my orange de pe telefon (iphone11) si am reusit sa activez number share pe apple watch 6! Dupa activare am reinstalat aplicatia.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Gabriel. După introducerea datelor contului My Orange ar trebui să vezi o pagină cu detalii și apoi activarea Number Share, ție ce îți apare mai exact? Abonamentul presupun că este pe persoana fizică, nu juridică, corect? Ești admin pe contul My Orange? Poți verifica dacă ești admin în contul tău accesat de pe PC / laptop - secțiunile setari cont / setari generale / administrare numere. Dacă ești deja admin, spune-mi te rog dacă asocierea prin bluetooth dintre telefon și smartwatch a funcționat.

Pagina care se deschide pentru Setare number share este pagina principala a contului fără detalii de activarea number share ! 

Buna 1. Sunt client persoana fizica 2. Nu imi apare pagina cu Number Share 3. Sunt admin pe contul meu 4. Asocierea prin bluetooth functioneaza 5. Dupa cele 3 discutii de ieri din Call Center Orange, am primit informatia ca este un bug in aplicatie si nu pot face asocierea nici eu nici specialistii Orange Multumesc Gabi

DanielaH
Moderator
@Gabi, mulțumim pentru detalii. Într-adevăr, a existat zilele trecute un incident în ceea ce privește activarea number share, dar colegii noștri au remediat această situație și acum serviciul este funcțional. Poți încerca, te rog, să reiei procesul încă o dată de la capăt? Mulțumim și te așteptăm cu feedback.

Buna ziua Incidentul nu este remediat, cel putin nu in cazul meu . Am repetat pasii de setare - autentificare de cel putin 5 ori in aceasta zi

Ovidarul
Începător
Salut, eu am dezinstalat aplicatia my orange de pe telefon (iphone11) si am reusit sa activez number share pe apple watch 6! Dupa activare am reinstalat aplicatia.

N-are nicio reala legatura cu activarea number share!

Multumesc frumos ! A functionat si am putut seta Number Share

DanielaH
Moderator
@Gabriel Cristian, mulțumim pentru marcarea soluției și pentru feedback! Ne bucurăm că s-a rezolvat și te mai așteptăm în Comunitate.

CipriBVC
Începător
Buna, nici eu nu am reusit nici dupa ce am dezistalat aplicatia Orange de pe telefon. Telefonul este iPhone Xs, ceasul este Apple Watch 7. Am verificat si sunt admin pe numar cont, totusi dupa ce ma loghez in aplicatia watch primesc acest ecran:

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@CipriBVC am revenit cu un răspuns pe celălalt topic pe care ai adăugat comentariu: https://comunitate.orange.ro/questions/2667082-rezolvat-pregatire-esuata-number-share-apple-watch-6 Aștept răspunsul tău acolo.