anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZTE F6600R - cum se poate face filter ip?

TedyParaschiv
Junior entuziast

Buna ziua, la acest router cum se poate face filter ip, in asa fel sa blochez anumite ip-uri dinspre exterior? Am incercat si nu am reusit, daca stie cineva il rog sa ma indrume si pe mine, multumesc

1 Soluţie acceptată‚

E suficient să treci la Source IP IP-ul pe care vrei să-l blochezi, destination nu este relevant.

Egress poți să lași pe Any.

Unde vezi acele scanări totuși?

Și regula de port forward te rog.

LE: Deși această postare a fost marcată ca soluție repet că aceasta nu reprezintă o soluție pe termen lung, blocarea IP-urilor manual după ce se observă încercări de autentificare este periculoasă, pentru că până se observă atacurile și până se blochează IP-ul, portul poate fi descoperit de alți "atacatori" (boți/scripturi automate în mare parte). Trebuie gândită altfel securizarea accesului la acel port/serviciu/dispozitiv din exterior.

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

la port fw fac degeaba, e bine facuta regula din moment ce pot sa intru din extern sa vad camera

Mai am o întrebare: camerele nu au și ele, la rândul lor, opțiune de filtrare IP-uri? 

„Less noise. Better signal.”

Nu, camera e conectata direct in router, cu salvare pe pc prin blue iris

Setarea asta nu ajuta?  Teoretic orice IP extern incearca sa se logheze fara succes va fi blocat.

Radutuby_0-1777658968373.png

pai cu setarea aia nu mai pot sa intru din lan cred, n-am incercat

Vezi daca are si selectare WAN

nu este, are doar all conections si non-lan only

dupa descriere non-lan ar trebui sa fie orice altceva înafara de LAN

nu am nici optiunea aia cu auto ban ip, o fi versiune mai veche a mea probabil

E suficient să treci la Source IP IP-ul pe care vrei să-l blochezi, destination nu este relevant.

Egress poți să lași pe Any.

Unde vezi acele scanări totuși?

Și regula de port forward te rog.

LE: Deși această postare a fost marcată ca soluție repet că aceasta nu reprezintă o soluție pe termen lung, blocarea IP-urilor manual după ce se observă încercări de autentificare este periculoasă, pentru că până se observă atacurile și până se blochează IP-ul, portul poate fi descoperit de alți "atacatori" (boți/scripturi automate în mare parte). Trebuie gândită altfel securizarea accesului la acel port/serviciu/dispozitiv din exterior.

in logurile din blue iris vad scanurile

uite si port fw la camera

🤔Date noi despre problemă.

Să clarificăm, port forward-ul este făcut pentru Cameră sau pentru BlueIris (PC)?

BlueIris este configurat să deschidă porturi automat prin UPnP și cumva rulează pe un port mai cunoscut?

este configurat alt port, dar l-am rezolvat acum, eu ca sa fac teste puneam ip-ul mobilului, fara sa realizez ca e gresit, am vazut in blue iris de pe ce ip a intrat mobilul si l-am blocat si merge

TedyParaschiv
Junior entuziast

care captura? nu vad nimic