la 18-09-2025 10:17 AM
Salut am și eu o întrebare am un abonament la orange România comunicat la TV și vreau să pun un decodor în altă cameră și voi primi un stb de la telekom sau nu se mai oferă și primesc un decodor orange de cablu pentru ca așa am auzi ca nu se mai oferă stb samsung ci se oferă decodoare de la orange este adevărat ?
la 18-09-2025 10:48 AM
Salut!
Poți fi mai explicit în exprimare? Dacă înțelegem ce vrei să spui, poate apare și răspunsul pe care îl cauți.
la 18-09-2025 02:38 PM
Salutare!
Ce marcă este receptorul, vei vedea.
,,Poți opta pentru acces pe până la 4 televizoare pentru TV prin cablu. Dacă vrei să te conectezi la mai mult de 4 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un echipament TV Box HD sau modul CI+, dar pentru următoarele echipamente vei plăti o chirie lunară de 11 lei."
Detalii aici: https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/?srsltid=AfmBOoq-pbSR6UiFzTB-S5bwyWgs0Mfifs6-Ve3nNjJyuxX...
Toate informațiile mai jos în pagină la ,,Întrebări frecvente"
Trebuie doar să ceri la Serviciul Clienți prin Chat Djingo sau din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback...
Baftă!
la 22-09-2025 09:30 AM
@Iustin211, ai rezolvat? Te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii, dacă situația mai este de actualitate.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor