la 26-05-2025 11:01 AM
Buna ziua!
Detin un tv box HD Kaon- orange home TV prin cablu si am observat ca acesta are o mufa RJ 45 rezervata pentru internet.
Imi puteti spune cu ce ma ajuta aceasta, cum pot folosi internetul pe acest device? intreb deoarece eu am introdus cablul RJ45 cu internet orange si nu am vazut nici o schimbare cu acest device.
Multumesc !
la 26-05-2025 11:12 AM
Salut @dansidex. Nu regăsești în interfața de pe ecranul meniului afișat pe TV anumite aplicații (ex. Youtube) sau browser preinstalat? Pe de altă parte, acel port de rețea mai poate fi utilizat și la actualizările ocazionale de firmware.
la 26-05-2025 11:12 AM
Salut @dansidex. Nu regăsești în interfața de pe ecranul meniului afișat pe TV anumite aplicații (ex. Youtube) sau browser preinstalat? Pe de altă parte, acel port de rețea mai poate fi utilizat și la actualizările ocazionale de firmware.
la 26-05-2025 11:29 AM
Nu am regasit in interfata (youtube, browser sau alte aplicatii de streaming). Posibil sa fie pentru actualizari de firmware. Multumesc !
la 26-05-2025 12:01 PM
Dacă nu are nici posibilitatea instalării de aplicații, atunci este exclusiv pentru actualizare de firmware.
la 26-05-2025 12:02 PM
Salutare!
Acel port RJ45 din STB-uri (indiferent de producator), nu este pentru folosirea utilizatorului final (adica al nostru, clientii cablistilor). Nu stiu de Telekom, dar la Vodafone (fost UPC) si Digi acel port este inactiv la accesarea standard (am conectat acum vreo 15 ani un laptop la STB-ul celor de la UPC si, desi aparatul era vazut, nu am reusit sa accesez mare lucru. Nu am insistat intrucat eram mai mult curios daca poate face ceva, acel STB nefiind ceva Smart, ci doar un decodor de canale cu functie DVR). Sigur, posibil sa aiba o utilitate extra (cum s-a spus si aici, posibil conectare la internet pentru modele mai potente sau actualizari), dar, in general, sansele de utilizare sunt aproape de 0, majoritatea clientilor avand ori televizor smart cu cartela CI+ direct in televizor, ori folosirea aparatului este doar pentru decodarea semnalului TV.
la 26-05-2025 05:14 PM
Salutare!
Da, acest receptor este folosit de regulă pe unele tv -uri non Smart, iar mufa aceea este pentru a avea acel receptor internet și a putea avea anumite funcții pe tv, pentru eventualii doritori.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor