anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router ZTE F6605R

Monty77
Junior

Buna ziua, de cand mi s-a activat dual-stack-ul am observat ca daca dau restart la router nu imi mai functioneaza WLAN-ul pe telefon, (imi scrie ca nu gaseste sistemul de securitate WPA3),desi in setarile routerului eu am setat pe WPA2-PKS/WPA3-SAE-AES dar dupa restart in setarile routerului se schimba pe WPA2-PKS-AES?Ce pot sa fac?

4 Răspunsuri 4

Anca07
#StarMember

Buna @Monty77 

  • Verifica firmware-ul routerului: Asigura-te ca ai instalat cea mai recenta versiune de firmware. Uneori, problemele de compatibilitate sunt rezolvate prin actualizari.
  • Setari de salvare: Dupa ce schimbi setarile la WPA2/WPA3, asigura-te ca salvezi modificarile corect. Verifica daca routerul are o optiune de "aplicare" a setarilor.
  • Resetare completa: Daca problema persista, poti incerca o resetare completa a routerului la setarile din fabrica si sa reconfigurezi din nou reteaua.
  • Compatibilitate cu dispozitivele: Verifica daca telefonul tau are ultimele actualizari de software. Unele dispozitive mai vechi pot avea probleme cu WPA3.
  • Incearca un alt mod de securitate: Poti incerca sa setezi doar WPA2 pentru a verifica daca WLAN-ul functioneaza corect in aceasta configuratie.

Te asteptam sa revii cu feedback.

Seara faina!🌙

DanielaH
Moderator

@Monty77, s-a rezolvat situația? Te-a ajutat răspunsul Ancăi?

Nu, problema persista.

Multumim pentru raspuns @Monty77 

Problema se manifesta doar pe un anume telefon? 

Iti recomand si urmatoarele verificari:

  • Verifica canalul Wi-Fi: fie il setezi pe automat fie alegi altul decat cel care e acum setat
  • Poti dezactiva si reactiva WLAN-ul: poti da un restart routerului, apoi sa incerci sa dezactivezi si sa reactivezi WLAN-ul pe telefon, pentru a forta reconectarea.
  • In ultima instanta poti reconfigura WLAN-ul: asta inseamna sa creezi o noua retea Wi-Fi temporara cu un alt nume (SSID) si sa verifici daca telefonul se conecteaza fara probleme la noul SSID.

Te asteptam sa ne spui daca a functionat.

Seara faina!🌙