anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router ZTE F6605R

Monty77
Junior

Buna ziua, de cand mi s-a activat dual-stack-ul am observat ca daca dau restart la router nu imi mai functioneaza WLAN-ul pe telefon, (imi scrie ca nu gaseste sistemul de securitate WPA3),desi in setarile routerului eu am setat pe WPA2-PKS/WPA3-SAE-AES dar dupa restart in setarile routerului se schimba pe WPA2-PKS-AES?Ce pot sa fac?

6 Răspunsuri 6

Anca07
#StarMember

Buna @Monty77 

• Verifica firmware-ul routerului: Asigura-te ca ai instalat cea mai recenta versiune de firmware. Uneori, problemele de compatibilitate sunt rezolvate prin actualizari.
  • Setari de salvare: Dupa ce schimbi setarile la WPA2/WPA3, asigura-te ca salvezi modificarile corect. Verifica daca routerul are o optiune de "aplicare" a setarilor.
  • Resetare completa: Daca problema persista, poti incerca o resetare completa a routerului la setarile din fabrica si sa reconfigurezi din nou reteaua.
  • Compatibilitate cu dispozitivele: Verifica daca telefonul tau are ultimele actualizari de software. Unele dispozitive mai vechi pot avea probleme cu WPA3.
  • Incearca un alt mod de securitate: Poti incerca sa setezi doar WPA2 pentru a verifica daca WLAN-ul functioneaza corect in aceasta configuratie.

Te asteptam sa revii cu feedback.

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

DanielaH
Moderator

@Monty77, s-a rezolvat situația? Te-a ajutat răspunsul Ancăi?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Nu, problema persista.

Multumim pentru raspuns @Monty77 

Problema se manifesta doar pe un anume telefon? 

Iti recomand si urmatoarele verificari:

• Verifica canalul Wi-Fi: fie il setezi pe automat fie alegi altul decat cel care e acum setat
  • Poti dezactiva si reactiva WLAN-ul: poti da un restart routerului, apoi sa incerci sa dezactivezi si sa reactivezi WLAN-ul pe telefon, pentru a forta reconectarea.
  • In ultima instanta poti reconfigura WLAN-ul: asta inseamna sa creezi o noua retea Wi-Fi temporara cu un alt nume (SSID) si sa verifici daca telefonul se conecteaza fara probleme la noul SSID.

Te asteptam sa ne spui daca a functionat.

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

oli
Junior entuziast

Problema persista si in prezent, poti sa revi cu setarile din fabricatie pe router nu se schimba nimic dupa ce il configurezi si la primul reboot tabul cu criptarea wpa3 nu mai este activa!

https://comunitate.orange.ro/t5/internet-fix/posibil-bug-zte-zxhn-f6605r/td-p/209269

Anca07
#StarMember

Buna @Monty77 

S-a rezolvat problema intampinata?

Seara faina!🌙