la 23-05-2025 06:44 AM - editat ultima oară la 23-05-2025 08:23 AM de DanielaH
Buna ziua! Ce se intampla daca doresc sa reziliez un contract tv, dar nu am echipamentul pe care ar trebui sa-l intorc? Platesc 2 abonamente tv, cu aparat in chirie, dar in urma cu 3 ani am avut parte de un incendiu si unul dintre echipamente a ars. Din acel moment contiunui sa platesc abonamentul si chiaria pt ambele,dar pot sa folosesc doar unul dintre aparate.
Multumesc!
la 23-05-2025 12:12 PM
Salut,
Avand in vedere situatia punctuala despre care ne-ai vorbit, vrem sa stii ca ne pare rau pentru cele intamplate. In caz de reziliere, clientul va suporta riscurile legate de distrugerea echipamentului si va datora aceleasi sume in caz de pierdere, deterioare sau furt.
Se acorda exceptii de la plata acestor sume in situatii exceptionale, analizate de departamentul specializat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa depui o cerere de reziliere pentru serviciile pe care le ai in vedere, la care sa atasezi documentele justificative referitoare la distrugerea irevocabila a echipamentului. Gasesti aici https://www.orange.ro/contact/ modalitatile prin care ne poti trimite actele necesare.
la 23-05-2025 08:24 AM
@Tamara5, bun venit în Comunitate!
Despre ce echipament este vorba?
la 23-05-2025 09:21 AM
Buna ziua! Este vorba de un STB,telecomanda si card.
la 23-05-2025 12:12 PM
Salut,
Avand in vedere situatia punctuala despre care ne-ai vorbit, vrem sa stii ca ne pare rau pentru cele intamplate. In caz de reziliere, clientul va suporta riscurile legate de distrugerea echipamentului si va datora aceleasi sume in caz de pierdere, deterioare sau furt.
Se acorda exceptii de la plata acestor sume in situatii exceptionale, analizate de departamentul specializat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa depui o cerere de reziliere pentru serviciile pe care le ai in vedere, la care sa atasezi documentele justificative referitoare la distrugerea irevocabila a echipamentului. Gasesti aici https://www.orange.ro/contact/ modalitatile prin care ne poti trimite actele necesare.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor