anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare modul CI pe TV Sony (XR-55/65-A80K)

dxdx349
Junior

Salutare,

Exista vreo modalitate de a instala modulul CI+ pe tv-urile Sony XR-55/65-A80K. Detecteaza cardul dar nu isi instaleaza profilul.

Oare exista mai multe modele de card CI+?

Multumesc!

12 Răspunsuri 12

Pololică
#StarMember

Salutare!

S-ar putea sa fie necesara actualizarea versiunii de CI+. Ai incercat sa faci actualizare din televizor pentru modulul CI? Ar trebui sa ai in setarile televizorului optiunea asta (uneori se face automat, alteori manual).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

La mine funcționează fără probleme pe un Sony Bravia 4k, model mai vechi.

Ia legătura cu suportul tehnic, dacă nu reușești!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salut,

Va trebui sa ei legătură cu serviciul tehnic și să le explici situația (le transmiți modelul tv-ului)

Mai este un topic in comunitate în care se menționează că ar fi doua versiuni de CI (doar unul fiind compatibil cu versiunea 1.4).

https://comunitate.orange.ro/t5/tv/ci-modul-viaccess-1-3-pe-tv-cu-standard-de-decodare-1-4/m-p/98582 

Am luat legatura cu cei din tehnic dar ei spun ca este o singura versiune. Mai am un tv tot Sony(model mai vechi) pe care functioneaza. Astept de doua zile sa fiu sunat cand ma aflu in locatie dar uita sa sune. Am vazut acel topic numai ei nu il stiu. Probabil vor da vina pe tv de aceea am intrebat poate cineva a reusit.

MihaiC99
Campion certificat

Din ce spune Oli ar exista 2 tipuri de CI.

1215.jpg

Îi poți adresa o întrebare in topicul respectiv.

Cu siguranță un tehnician va rezolva problema.

dxdx349
Junior

Momentan nu am reusit sa rezolv problema. Posibil sa fie ceva de la tv. O sa trimit un email si la sony poate au vreo idee.

MihaiC99
Campion certificat

Verifică și dacă software-ul televizorului este actualizat, apoi încearcă o resetare din fabrică, poate ajuta.

Din pacate nici asta nu e solutia pentru mine. Deja facusem acest lucru inainte. Probabil este o problema cu TV-ul la mine

Salut,
Ai reusit sa rezolvi ceva cu TV`ul ?
Am si eu un Sony Bravia de 214cm si patesc acelasi lucru. Am testat atat cu CI+ de la digi cat si de la Orange si nu merge nici unul. Cu cel de la digi "codeaza canalele", apar patratele si sacadari... cu cele de la Orange mor toate canalele instant "lipsa semnal".
Cardul CI+ este vazut de TV, se cere instalarea profilului, dar moare la 0% si procesul se repeta.. iarasi zice sa instalez profilul... etc.

Salut, nu am reusit. Am incercat si cu card mai vechi de la orange si tot nu a mers, fix acelasi comportament ca la tine. Intre timp am schimbat TV-ul :)). 

Mersi pt. raspuns.
Eu o sa trimit TV`ul in garantie, da`l naibii ca am dat 12k RON pe el... Daca nu`l pot repara, n`au decat sa dea banii inapoi sa iau urmatorul model 🙂

teacher_
#StarMember

Salut!

Sony XR-55A80K și XR-65A80K pentru România au DVB-C și CI+, deci hardware-ul televizorului este potrivit pentru TV digital prin cablu și modul CI+.

Am citit undeva ( in ghidul de mai jos )  că modulul Orange CI+ pentru cablu este CI+ 1.3, produs de SMiT, și este configurat pentru rețeaua Orange. Mai important, modulul folosește funcția Operator Profile (OP) pentru instalarea automată a listei de canale.  Dacă televizorul detectează modulul/cardul, dar nu reușește să instaleze profilul Orange, asta se potrivește foarte bine cu o problemă pe partea de Operator Profile/compatibilitate CAM, nu cu un slot CI+ defect. 

Da, există mai multe variante de card/module CI+

Aici e o altă mâncare de pește: cardul și modulul CAM nu sunt același lucru.

Pot exista diferențe între: modul CI+ Orange pentru cablu/DVB-C; module/carduri pentru satelit/DVB-S/S2; generații/versiuni diferite de CAM; carduri Orange care sunt asociate cu un anumit modul; echipamente provenite din configurații Orange diferite

De exemplu, documentația Orange pentru CI+ 1.3 spune explicit că trebuie să existe compatibilitate cu CI+ 1.3 și Operator Profile, altfel lista de canale a operatorului nu este disponibilă.

Ghidul de utilizare a CI+ 1.3 este aici