anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum este setat televizorul la televiziunea prin fibră, Wi-Fi sau cablu?

misulik
Junior entuziast

salutare, la voi cum este setat televizorul la televiziunea prin fibră, Wi-Fi sau cablu?

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
Fost #StarMember

Am inteles. Deci avem un TV smart conectat atat prin WIFI cat si prin cablu. Banuiesc ca nu cablu coaxial. Ci cablu UTP (cablu de net). 🙂

In cazul asta, n-are niciun rost sa le pastrezi pe amandoua. Daca e conectat la router prin cablu UTP e absolut suficient. Poti solosi WiFi-ul pentru alte dispozitive mai "mobile" si care pot beneficia de flexibilitatea WiFi-ului.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

misulik
Junior entuziast

am înțeles cum e treaba cu televizorul și momentan am rezolvat cu conexiunea la wifi..  sper sa descopăr de ce nu pot conecta mai multe dispozitive la router, vă mulțumesc pentru lămuriri și pentru ca a-ți fost răbdători și amabili, nu mă pricep deloc la domeniul dispozitivelor wifi-sateliți.. 

arsradu
Fost #StarMember

Cu mare placere.

Pentru problema de conectare WIFI, recomand, daca nu ai incercat deja, o resetare de router. In mod normal nu ar trebui sa existe astfel de restrictii. Iar routerul, din cate pot sa observ, pare sa fie acelasi ZTE F6600R pe care il au majoritatea clientilor Orange. Nu s-a mai plans nimeni de problema asta. Deci....tind sa cred ca problema este singulara si specifica pentru cazul tau. Intrucat n-am mai intalnit-o pana acum, as zice ca cel mai la indemana ar fi o resetare a acelui router. Ar trebui sa fie un buton sau orificiu in care sa poti introduce o scobitoare sau ceva, pentru resetare. E posibil sa fie nevoie sa tii apasat vreo 10 secunde. 

Daca mai ai nevoie de ajutor, suntem aici. 🙂

Client Orange