la 07-06-2025 02:07 PM
Salut,
Mi-am luat un abonament internet+tv acum un am și am primit in card CI pe care nu l-am folosit fiindcă nu aveam televizor. Mi-am luat un televizor acum cu slot CI, introduc cardul și nu se întâmpla nimic.
Care ar fi cauza?
Multumesc!
la 14-06-2025 01:50 PM
Salutare și mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!
Am rezolvat dupa ce am apelat la suport prin intermediul chat ului din myOrange și am programat o intervenție.
Aveam doua probleme:
- cardul era dezactivat fiindcă nu fost folosit o perioada îndelungată (trebuie activat de către orange, se poate și de la distanță)
- țara/regiunea televizorului era setată pe România și nu găseam nici un canal la scanare. După ce am schimbat pe Finlanda a găsit toate canalele (nu știu care e motivul)
Numai bine!
la 07-06-2025 02:21 PM
Salutare!
Cam ci+ are rolul de a desface anumite canale, nu altceva. De exemplu, dacă ai pachetul Premium, îți decriptează canale gen History, Animal Planeta, etc.
Dar trebuie să îl vadă tv-ul. Mai scoate-l și mai bagă-l, vezi că are o anumită ,,cătare", nu intră oricum.
Dacă nu este în regulă, poți să le scrii prin Chat Djingo , ( ceri transfer operator), din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau la numărul 300/ 0374300300, unde te îndrumă Djia.
Baftă!
la 07-06-2025 02:25 PM
Salutare!
Sună la Serviciul Clienți Orange (300 din rețea sau 0374 300 300) și întreabă dacă acel card este activ. Poate fi nevoie de reactivare.
la 10-06-2025 10:20 AM
@nerdy123, s-a rezolvat situația cu cardul? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?
la 10-06-2025 10:23 AM
Salutare!
Intra in setarile televizorului, la modulul CI si incearca o actualizare. S-ar putea sa fie nevoie de un mic imbold.
Ar mai fi varianta a doua, de o noua scanare sau, in cel mai rau caz, de resetare a televizorului si configurarea lui de la 0.
la 14-06-2025 01:50 PM
Salutare și mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!
Am rezolvat dupa ce am apelat la suport prin intermediul chat ului din myOrange și am programat o intervenție.
Aveam doua probleme:
- cardul era dezactivat fiindcă nu fost folosit o perioada îndelungată (trebuie activat de către orange, se poate și de la distanță)
- țara/regiunea televizorului era setată pe România și nu găseam nici un canal la scanare. După ce am schimbat pe Finlanda a găsit toate canalele (nu știu care e motivul)
Numai bine!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor