anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Are cineva setări optime pentru ONT ZTE F6600R

iLbiSci0ne
Junior

Salutare, are cineva setări optime pentru ONT ZTE F6600R, un printscreen ceva? Întreb asta, deoarece nu prind viteze peste 1 Gbs prin wifi, pe un abonament de 1.8 Gbs. Am înțeles că trebuie setat canalul 160 MHz pentru a prinde viteze de peste 1 Gbs prin wifi. Am făcut asta, dar nimic, mă gândesc că sunt câteva setări suplimentare. Menționez că laptopul și telefonul sunt compatibile wifi 6, HP EliteBook, cu placa de rețea ax și Moto Edge 50 ultra care duce și viitorul Wi fi 7.

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

iLbiSci0ne , bun venit in Comunitate!!! 
 Pe cablu tot asa e viteza? În general, internetul prin cablu este mai rapid decât cel prin Wi-Fi, dar diferența depinde de mai mulți factori. Conexiunile prin cablu pot atinge viteze de până la 40% mai mari, în timp ce viteza Wi-Fi variază în funcție de distanță, obstacole și interferențe.

"Tehnologia fara fir a evoluat considerabil, iar noile retele Wi-Fi 6 si Wi-Fi 7 promit viteze de transfer comparabile cu cele prin cablu. Cu toate acestea, conexiunile prin Ethernet raman, de obicei, mai rapide si mai stabile, datorita latimii de banda mai mari si lipsei interferentelor. In realitate, alegerea dintre Wi-Fi si cablu depinde de mai multi factori, cum ar fi tipul activitatii online, distanta fata de router si numarul de dispozitive conectate."

Da, pe fir e ok, 900+ mbs.

Pai daca pe cablu ai minim 900, atunci e bine. Wireless greu de prins peste 1 Gbps, mai ales daca laptopul si routerul nu sunt aproape unul de altul si/sau mai sunt si alte dispozitive conectate simultan la acelasi router.

Sunt langa router, în trecut am prins 1300 mbs pe telefon.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am telefon și laptop compatibile wifi 6e, ca să prind viteze din astea. Mai încercă și la canale, gen 100 și ceva, mai dă un reset. La ONT-ul ăla am prins 1700 Mbps, când îl aveam cu net de 1,8 Gbps, deci este capabil de viteze din astea, dacă ai și dispozitive capabile. Încearcă și cu alte servere la https://www.speedtest.net/  gen Vodafone fix, etc. Pe cel de Orange, nici eu nu mai sar de 1300, și am ONT-ul ZTE 6605!

Baftă!

Domnul Viorel, am specificat mai sus ce echipamente am, uktrabook compatibil Wi fi 6 și telefon flagship compatibil wifi 7, puneti un print cu setările ONT-ului dvs.

Nu mai am acum acel model, ci ZTE 6605.

E așa diferit meniul față de 6600?

Nu sunt acum în locație, dar știu că sunt pe automat la toate.

Sunteți primul la care aud că prinde viteze peste 1gbs cu setări automate.

iLbiSci0ne
Junior

A reușit cineva sa schimbe parola aia temporară din meniul routerului, de când cu noua actualizare de fw?