anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cerere de fișier de actualizare a firmware-ului (ZTE F6600P)

LegendOfNothing
Începător

Bună ziua

Mă întrebam dacă această comunitate/tehnicieni m-ar putea ajuta să găsesc un fișier de actualizare pentru ZTE F6600P-ul meu, care este de fapt emis din Maroc de Orange/Medi Telecom în Maroc. Routerul meu rulează firmware-ul Orange românesc, care este același cu firmware-ul Orange marocan, și vă rog să mă ajutați, deoarece Orange Maroc nu are deloc acces la firmware-uri, iar ZTE și Orange Maroc nu mi-au cerut să trimit acest mesaj către Orange România și Orange Senegal pentru fișiere de firmware pentru ZTE F6600P. Nu este vorba de piraterie sau hacking, ci de o cerere reală pentru cel mai recent firmware, deoarece, potrivit reprezentantului meu tehnic Orange în Maroc, acesta a spus: „Toți avem același furnizor ca ZTE care produce firmware-urile, așa că am voie să externalizez fișierul firmware din alte regiuni.” Apreciez orice ajutor pe care mi-l puteți oferi și este absolut de înțeles dacă nu puteți partaja sau furniza aceste informații.

Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună!

Puteți comunica cu mine în engleză, franceză sau română (cu toate acestea, voi traduce din româna în franceză). Dacă aveți nevoie de date personale, mă puteți contacta aici sau prin e-mail, după cum este necesar.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @LegendOfNothing!

Am expus și noi situația ta colegilor noștri de la departamentul tehnic și ne-au spus că, potrivit politicilor interne ale Orange România, firmware-urile personalizate pentru echipamente nu pot fi furnizate direct către clienți. Acestea sunt gestionate exclusiv de echipa noastră tehnică. 

Mulțumim pentru înțelegere.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Anca07
#StarMember

Buna @LegendOfNothing 

Te rog sa blurezi adresa ta de email. Daca va fi necesara, colegii iti vor cere sa o partajezi cu ei prin mesaj privat.

Seara faina!🌙

DanielaH
Moderator

Salut, @LegendOfNothing!

Am expus și noi situația ta colegilor noștri de la departamentul tehnic și ne-au spus că, potrivit politicilor interne ale Orange România, firmware-urile personalizate pentru echipamente nu pot fi furnizate direct către clienți. Acestea sunt gestionate exclusiv de echipa noastră tehnică. 

Mulțumim pentru înțelegere.