anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cerere de fișier de actualizare a firmware-ului (ZTE F6600P)

LegendOfNothing
Începător

Bună ziua

Mă întrebam dacă această comunitate/tehnicieni m-ar putea ajuta să găsesc un fișier de actualizare pentru ZTE F6600P-ul meu, care este de fapt emis din Maroc de Orange/Medi Telecom în Maroc. Routerul meu rulează firmware-ul Orange românesc, care este același cu firmware-ul Orange marocan, și vă rog să mă ajutați, deoarece Orange Maroc nu are deloc acces la firmware-uri, iar ZTE și Orange Maroc nu mi-au cerut să trimit acest mesaj către Orange România și Orange Senegal pentru fișiere de firmware pentru ZTE F6600P. Nu este vorba de piraterie sau hacking, ci de o cerere reală pentru cel mai recent firmware, deoarece, potrivit reprezentantului meu tehnic Orange în Maroc, acesta a spus: „Toți avem același furnizor ca ZTE care produce firmware-urile, așa că am voie să externalizez fișierul firmware din alte regiuni.” Apreciez orice ajutor pe care mi-l puteți oferi și este absolut de înțeles dacă nu puteți partaja sau furniza aceste informații.

Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună!

Puteți comunica cu mine în engleză, franceză sau română (cu toate acestea, voi traduce din româna în franceză). Dacă aveți nevoie de date personale, mă puteți contacta aici sau prin e-mail, după cum este necesar.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @LegendOfNothing!

Am expus și noi situația ta colegilor noștri de la departamentul tehnic și ne-au spus că, potrivit politicilor interne ale Orange România, firmware-urile personalizate pentru echipamente nu pot fi furnizate direct către clienți. Acestea sunt gestionate exclusiv de echipa noastră tehnică. 

Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Anca07
#StarMember

Buna @LegendOfNothing 

Te rog sa blurezi adresa ta de email. Daca va fi necesara, colegii iti vor cere sa o partajezi cu ei prin mesaj privat.

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

DanielaH
Moderator

Salut, @LegendOfNothing!

Am expus și noi situația ta colegilor noștri de la departamentul tehnic și ne-au spus că, potrivit politicilor interne ale Orange România, firmware-urile personalizate pentru echipamente nu pot fi furnizate direct către clienți. Acestea sunt gestionate exclusiv de echipa noastră tehnică. 

Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.