anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Adaugare DNS PTR pentru email pe IP Static

Flavius-Tech
Vizitator

Buna,

Știe cineva la ce număr trebuie să sun ca să îmi modifice dns-ul ip-ului static de la Orange? Am un server și nu pot trimite emailuri de pe el din cauza Bannerului SMTP care arata dns-ul Orange în loc de serverul meu.

4 Răspunsuri 4

Trixen
#StarMember

Salut,
Daca esti client Orange, incearca sa suni la 300. Daca nu ai un abonament de voce, atunci 0374300300.
Nu m-am lovit de situatia asta de niste ani (am renuntat la serverul meu de mail de mult timp pentru ca imi dadea mai multe batai de cap decat rezolva), insa presupun ca sunt sanse mari sa te ajute doar pe abonament de business.

In orice caz: suna, vorbeste cu un om tehnic, incearca sa operezi schimbarea si vino apoi sa ne zici si noua ce ai rezolvat, te rog. 🙂

Mulțumesc pentru răspuns. Tocmail ăsta a fost motivul la care am renunțat la digi, că nu puteam avea ip static decât pe firmă, acolo mi-au schimbat dns-ul cu cel al serverului meu. Aici am făcut abonament pentru că puteam să obțin ip static pe persoană fizică. Ar fi nasol dacă nu îmi schimbă dns-ul, am un webserver cu mai multe website-uri și e necesar să am emailuri funcționale.

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Ai aici toate metodele de contact:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti 

Telefonic după ce treci de Djia și ajungi in meniul interactiv folosești combinația de taste 5-2-0 pentru a fi transferat catre un operator uman (valabil daca suni de pe un număr Orange).

Am sunat si au deschis portul 25 si au trimis o instiintare la alt departament legat de dns. Astept sa fiu sunat, sper să poată să îmi seteze acel dns. Am mulți clienți care folosesc adresele de email de pe serverul meu.