anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZTE F6600R setari securitate

gabi3
Începător

Am primit la abonamentul meu de internet routerul ZTE F6600R si as dori sa ma conectez de pe un calculator din LAN la o imprimanta wireless. Din cate am inteles ar fi ceva setare de blocare a traficului de pe LAN pe WLAN. Se poate cumva dezactiva aceasta setare?

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@gabi3: Bun venit în Comunitate. Înainte de toate, asigură-te că există conexiune intre imprimantă și router, după care verifică să vezi dacă un ”PING” la IP-ul imprimantei primește vreun răspuns. Altfel totul este în van. Chiar și o conexiune pe WIFI  a PC-ului / telefonului ar trebui să permită tipărirea, atât timp cât conexiunea este ok.

Succes.

gabi3
Începător

Daca incerc sa printez doar in reteaua WiFi merge fara probleme. Cand incerc sa printez de pe fix pe WiFi nu merge. Nu merge nici un fel de conexiune de pe fix pe WiFi, inclusiv ping.

@gabi3: Verifică datele de configurare a rețelei, atât LAN cât și WLAN. Dacă nu sunt la fel, e degeaba. Cauza? Configurarea celor două din router. Cât privește o posibilă rezolvare, dacă nu ți se permite să configurezi routerul ZTE, atunci poți să utilizezi un router separat, conectat în bridge cu ZTE-ul. Succes.