anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce se aprinde intermitent ledul rosu LOS pe router

Alcorul
Junior
Ledul rosu cu indicatia LOS de pe router clipeste intermitent si nu mai am internet si tv
6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
@Alcorul: Bun venit în Comunitate. LOS roșu și intermitent = probleme cu semnalul pe fibră. Ori nu emite furnizorul semnal (mai rar) ori mai degrabă e întreruptă undeva. Întreruperea poate însemna si o simplă îndoire a fibrei la 90⁰. Verifică traseul fibrei până unde ai acces la ea, iar dacă nu sunt probleme atunci o sesizare la serviciul clienți este singura variantă de rezolvare. Succes.

Vio73
#StarMember
Salutare! Este posibil să ai o problemă cu intrarea de la fibră și este bine să miști un pic de mufa respectivă. Dacă tot nu funcționează, dă-i și o repornire, iar în final, apelează la 300, ramura asistență ( 1-3-2) și sper că vei rezolva relativ repede. Baftă!

RafaHelper
#StarMember
Salut @Alcorul, Daca nu ai umblat la router pentru a deranja cablu de fibra optică cel mai probabil exista un deranjament in zona ta. Eu cand am avut problema ca a ta nu a fost de la routerul meu ci de la operator, exista un deranjament in zona. In astfel de situații cel mai bine e sa suni la relații clienți si sa anunți deranjamentul sau sa afli daca există deja raportat un deranjament.

DanielaH
Moderator
@Alcorul, s-a rezolvat situația cu routerul?

Alcorul
Junior
Da. S-a rezolvat in 5 min. cu ajutorul echipei tehnice. O seara placuta!

DanielaH
Moderator
Mulțumim că ai revenit cu feedback! Ne bucurăm că s-a rezolvat. Te mai așteptăm.